Ece sonuçtan hiç memnun değil

Tefal - Krups Kahve Makinesi Çalışmaması Ve Teknik Servis Yetersizliği

25 Mart 2024 14:46

Merhaba,
Media Markt aracılığı ile 24 Aralık 2023 tarihinde, krups marka (Türkiye temsilcisi Tefal'dir) EA895 Evidence One Tam Otomatik Espresso & Kahve Makinesini satın aldım. 16.01.2024 tarihinde, ürün kilitlendi ve açılmadı. Media Markt üzerinden değişim ya da iade talep ettik. Onlar da, alalı daha 15 gün olduğunu yapabileceklerini söylediler. Daha sonra ise, teknik servisle konuşuldu ve ürün kontrol edildikten sonra iade ya da değişim yapacaklarını söylediler. Ancak üründe sorun yoktur bakımı yapılmıştır diye teslim edildi. Tekrar edilmesi durumunda değişim/iade yapacaklarını belirttiler. 24.02.2024 tarihinde, süt aparatı bozuldu ve sütlü hiçbir kahve yapamamaya başladım. Teknik servise göndermeleri için Media Markt'a teslim ettim. "üründe sorun yoktur" diye dönüş yaptılar ve "ticari kullanılamaz" yazdılar, sanki ürün kullanılabiliyormuş gibi? Krups ( Tefal) güvenmediğimden kaynaklı eve getirmeden önce, media markta ürünü test ettik. Ürün çalışmıyordu. 12.03.2024 tarihinde, ürünü Media Markt mağazasından çıkarmadan tekrar teknik servise gönderildi. Özetle, 24 Aralık 2023 tarihinde aldığım ürün, sadece 50 gün boyunca bendeydi.

Ürünün değişim/iadesini istiyorum. Krups markasının Türkiye temsilcisi olan Tefal asla yardımcı olmamaktadır. Ayrıca benim satın aldığım ve sözleşmemin olduğu marka media marktır. Ürünü satışını yapıp, aradan çekilmesi etik değildir.

26 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 18 saat sonra)

26 Mart 2024 12:34
Ece
Ece
26 Mart 2024 15:24

Telefon açtılar ve "teknik servis inceliyor" diye yorum yapıldı. Maalesef çözüm yok. Tüketici hakem heyetinden sonuç bekleyin dediler.

26 Mart 2024 15:33

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Yeni Kahve Makinesinde Çift Çekim Ve Öğütücü Sorunu

Damla
21 Şubat 2024 14:27
Galip sonuçtan çok memnun

Kahve Makinem 40 Gündür Serviste Yedek Parça Bekliyorum Çözüm Sunulmuyor

Galip
03 Ekim 2025 17:40
"Sorunumuz geri dönüş olmayacak şekilde çözümlendi, bu süreçte Tefal firmasına ve müşteri hizmetlerine çok teşekkürler ederim🙏"
Kahve Makinem 40 Gündür Serviste Yedek Parça Bekliyorum Çözüm Sunulmuyor
kahve-makinem-40-gundur-serviste-yedek-parca-bekliyorum-cozum-sunulmuyor-5.jpg
kahve-makinem-40-gundur-serviste-yedek-parca-bekliyorum-cozum-sunulmuyor-2.jpg
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Krups Kahve Makinesi Su Filtresi Temin Edilemiyor, Servis Süreci Sorunlu

İlker
28 Haziran 2025 10:49
Meric sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sürekli Soğuk Ve Köpüksüz Kahve Yapıyor

Meric
26 Haziran 2025 19:01
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kahve Makinesi Garanti Kapsamında Yapılmıyor.

Deniz
01 Nisan 2024 13:34
Tefal Kahve Makinesi Garanti Kapsamında Yapılmıyor.

Tefal Kategorileri