Oğuzcan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kalitesiz Robot Süpürge

01 Kasım 2023 11:21

Espark Media Markt'a anne-baba evine robot süpürge almak için gittim oradaki satış görevlilerinin ısrarı üzerine Tefal 130 Al robot süpürge aldım. Süpürge evin haritasını doğru düzgün çıkaramıyor, Süpüreceği odanın etrafında defalarca dönüyor, şarjı bitince yuvasını bulamıyor, Wi-Fi bağlantısı sürekli kopuyor, Uygulaması çok kötü durumda odalar birbirine girmiş robot süpürge sürekli kopuyor. Kendi evimde 2 yıllık Xiaomi var her şeyi tıkır tıkır işliyor. 15 bin tl fiyat koymuşlar bir de. Kimse tenezzül etmesin bu cihaza ciddi uyarımdır!

01 Kasım 2023 14:33 (Şikayetten 3 saat sonra)

06 Kasım 2023 13:47

Şikayetim için hiçbir çözüm önerisi almadım. Tefal yine şaşırtmadı. Robot süpürge alırken gerçekten dikkatli olmak gerekiyor

06 Kasım 2023 15:55
24 Kasım 2023 17:43

Şikayetimi güncelleme gereği duydum. Robotu Tefal müşteri hizmetlerinin önerisi üzerine servise gönderdim. İşlemler tamamlandı tekrar aldım. Robot süpürge gördüğüm en kötü robot. Hiçbir şeyi belirli bir sıralamayla yapmıyor. Süpürme rotası çok aşırı belirsiz. Uygulamadan hükmetmek aşırı zor. Süpürmeyi bitirmek istediğimde kafası karışıyor. Yuvayı bulması 4-5 dakika sürüyor. Gerçekten almayı düşünüyorsan Tefal'i tercih etme.

03 Haziran 2023 21:16

Nefise
10 Ekim 2023 10:35
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Vildan
06 Kasım 2023 19:14
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
15 Kasım 2023 00:49
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Al 130 Robot Süpürge Harita Sorunu

Ebru