Tefal Group Seb Azami Tamirat Süresinin 20 İş Gününden Uzun Sürmesi

Tefal Group Seb Azami Tamirat Süresinin 20 İş Gününden Uzun Sürmesi
18 Eylül 2023 13:58

27/09/2023'te Tefal yetkili servisine bıraktığım iki adet ütüm, aylar geçmesine rağmen tamir olmamıştır. Yetkili servis tarafından tarafıma verilen kağıt üzerinde ürünün yaşamı boyunca azami tamir süresinin 20 günü geçemeyeceği, bu sürenin garanti dışı ürünlerde ürünün servise teslim edilmesi ile başladığı beyan edilmiş olmasına rağmen tamiri bu süreyi aşmıştır.

Çağrı merkezi, yetkili servis atölye teslim fişi arkasında yazan yazıları bilmediğini, teknik servisi aramam gerektiğini iletmiştir. Sürekli arıza çıkartan ve günlerce tamir edilemeyen bu ürünlerin, bu süre zarfında tamiri tamamlanmış olsa bile yenileri ile değiştirilmelerini talep ediyorum. Firmanın yedek parça stoğu tutmayarak karlılığını artırma hedefini, müşteriler olarak biz ütüsüz kalarak ödüyoruz.

18 Eylül 2023 14:34 (Şikayetten 36 dakika sonra)

22 Eylül 2023 08:57

Merhabalar Herhangi bir dönüş yapılmadı. Call center tarafından tamir edildi denen ürünün hala parça beklediğini servisten öğrendik.

26 Eylül 2023 10:22

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Ütü Servis Sorunu Ve Yedek Parça Erişimi

Fedayi
19 Kasım 2024 15:40
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
26 Aralık 2023 13:08
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Tefal 2 Aydır Bir Parçayı Temin Edemedi

Filiz
07 Ekim 2025 16:43
Erol sonuçtan çok memnun

Erol
28 Mayıs 2025 18:15
"Şikayetvar üzerinden oluşturduğum talebe çok kısa sürede geri dönüş yapan ve ürünü değiştirme şeklinde bir çözüm üreten Tefal markasına, benimle irtibata geçip yaşanılanlar hakkında üzüntülerini ifade eden ve sürecin nasıl olacağını anlatan son derece nazik hanımefendiye teşekkür ediyorum."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
26 Temmuz 2023 08:34