Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Explorer 75 Devamlı Fırca Hatası

27 Şubat 2024 11:33

Tefal xplorer series 75s daha alalı 6 ay oldu. Sürekli fırça hatası veriyor. Fırçayı tertemiz takıyorum 2 dakika çalışıp hata veriyor. İllallah geldi. 6 aylık makineyi servise götürmek falan istemiyorum zamanım yok... Ayrıca süpürgesiz kalmak hiç hoş değil. Tefal bana yenisini gönderip bunu tamir edip kendi çalışanlarına versin onlar uğraşsın biz değil ben para iadesi istiyorum

tefal-explorer-75-devamli-firca-hatasi-2.pdf
27 Şubat 2024 11:52 (Şikayetten 18 dakika sonra)

28 Şubat 2024 10:18

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

28 Şubat 2024 13:30

Geldiği günden beri onun evi temizlediğinden daha çok ben onu temizliyorum. Ve hep hata veriyor ne fırçaymış ya... Tefal a olan güvenimizden aldık ama olmamış bu... Ben hiçbir şekilde uğraşmak istemiyorum. Servis. Telefon... Daha yeni aldım aleti neden uğraşayım. Ya iade yapın mağduriyetimi giderin teşekkür edip yola devam ederim... Ya da ben bunu kutusuyla birlikte ve kafamdaki Tefal imajıyla birlikte çöp yapayım

28 Şubat 2024 14:02

03 Mart 2024 12:33

Kardeşim ben çok pişmanım. Gidin bozulmayacak bir marka alın. Tencere tava işi Tefal'in olsun. Bunlara girmesin... Her yer fırca hatasıyla dolu internette. Ben olsam hepsini toplatırım

Elif
12 Şubat 2024 23:04
Fatoş sonuçtan memnun

Fatoş
30 Ocak 2024 16:08
Akgül sonuçtan hiç memnun değil

Akgül
27 Mayıs 2024 12:58
Tefal Robot Süpürge Sürekli Mağduriyet Yaşatıyor

Tefal Robot Süpürge Rulo Fırça Hatası!

Fatma
01 Nisan 2024 12:04
Tefal Robot Süpürge Rulo Fırça Hatası!
Lütfiye sonuçtan hiç memnun değil

Lütfiye
15 Haziran 2024 14:45