Banu
25 Nisan 2024 20:14

Merhaba, Kasım ayı içerisinde İstanbul Erenköy'deki yetkili Tefal servisine tanklı ütümü bıraktım. Ütüm ısınıyordu ancak buhar vermiyordu. Bana kartın tamir edilmesi gerektiği bilgisi verildi. Tamiri yaptırmama kararı aldım. Daha sonra kendi sağlık sorunlarım ve bir cenaze nedeniyle ütüyü hemen alamadım. Ocak ayının sonunda ütümü almak için servise gittiğimde, oradaki görevli ütümün Ataşehir depoya gönderildiğini ve tamir ettirmem için beni ikna etti. Ben de yeni bir ütü aldığım için bunu anneme verebileceğimi düşünerek onayladım. Bir süre haber alamayınca iki kez servisi aradım. 'Ütü kayboldu mu?' diye sordum, 'Hayır, bulduk ve tamirde' yanıtını aldım. Sonunda ütünün tamir edildiğine dair mesaj aldım. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle kızımdan ütüyü alıp anneme bırakmasını rica ettim. Perşembe günü annemde olduğumda ütüyü gördüm ve çok şaşırdım. Çünkü ütü benimki değildi ve oldukça kötü durumdaydı. Üzerinde farklı tamir etiketleri vardı ve defalarca tamire gönderilmiş izlenimi uyandırıyordu. Annem bile 'Bu ütüyü neden yaptırdın?' diye şaşırmıştı. Yaşadığım şoku anlatmak için bu kadar detay veriyorum. Hemen servisi arayıp durumu anlattım. Bana verilen cevap da şaşırtıcıydı; modeli aynı olan başka bir ütü göndermişlerdi. 'Ütüyü kullanmadan getirin, en temiz olanını sizin için seçeceğim' dediler. Ancak ben kendi ütümü istiyorum. Dün, para iadesi teklif edildiğinde reddettim ve kendi ütümün tamir edilmiş halini talep ettim. Malınızın ve hizmetinizin arkasında durmanız gerektiğini, bu durumun iş ahlakına uygun olmadığını belirttim. Sonuç olarak, ütüm kayıp ve yerine temiz bir ütü verildiler. Tamir edilip satıldığını nasıl bilebilirim? Hem suçlu hem güçlü bir tavırla karşılaştım. Küçük bir hata olduğu belirtilse de bu kabul edilebilir bir durum değil. Kendi ütümün tamir edilmiş halini istiyorum ve bu konunun peşini bırakmayacağım. Gerekirse bu durumu Fransa'ya kadar ileteceğim. Size gönderdiğim ütünün ve bana gönderilen ütünün resimlerini de göndereceğim. Ayrıca, kendi aldığım ütünün aynısını alırsam indirim yapılacağı belirtildi. Ancak neden aynı ütüyü tamir ücretinin iki katı ödeyerek tekrar alayım? Şimdi ütümü istediğime dair mesajlar atıyorum ancak cevap bile vermiyorlar. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum. İyi çalışmalar.

26 Nisan 2024 09:52 (Şikayetten 13 saat sonra)

26 Nisan 2024 11:23

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Ütümü Tamir Etmek Yerine Bozdu, Mağdur Oldum

Enes
24 Nisan 2025 16:46
Yetkili Servis Ütümü Tamir Etmek Yerine Bozdu, Mağdur Oldum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 14:33
Tefal Sıfır Ütü Arızası Servis Sorunu
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2023 00:35

Göksel
30 Kasım 2023 15:42
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Aldığım Ütü Çizik Ve Arızalı Çıktı, İade Talebim Reddedildi

Barış