Neşe sonuçtan memnun

24 Mayıs 2024 16:48
Neşe'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle aradıkları için Teşekkürler %35 indirim kuponu tanımlanacak telafi etmeye çalışıyorlar teşekkür ederim. Kabul ettim”

Tefal ipli el rondosu almıştım. 3 Mayıs 2024 tarihinde BİM aktüel ürünü olarak gelmişti. Evimizde sel bastığı için fiş ortada yok. Benden fiş talep edildi fakat kendi ürünleri yani yan sanayisini alacak değilim. Olmayan bir şeyi nasıl bulabilirim ki? Kutuda garanti belgesi ya da herhangi bir kağıt parçası bile yoktu. O şekilde satılan bir ürün ama ben fişi saklamadığım için temin edilmiyor. Olumsuz yanıt alıyorum. Bu kadar küçük bir sorunda bunu yapan, daha pahalı bir şey aldığımda ne yapar acaba? Hayatımda ilk defa Tefal marka bir şey aldım, ilk ve son olacak ama. CİMER'e yazacağım gerçekten. Önce garantisini içine koysaydınız keşke, sonra benden fiş talep etseydiniz. Sizin gibi büyük bir firmaya hiç yakıştıramadım. Ufacık sorunda bile çözüm odaklı olmak yerine fiş diye tutturdunuz. Ürün sizin arkadaşlar, sizin. 3 Mayıs aktüel BİM'den aldım, bu da yeterliydi. Daha 1 ay olmadı, yeni kullanmaya başladım. Sorun müşteri hatası mı, öyle mi, onu bile bilmiyorum ki. Kullanıcı hatası olsa bile ilk müşteriye bu şekilde olmazdı.

24 Mayıs 2024 16:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)

24 Mayıs 2024 17:04

Teşekkür ediyorum bekliyorum

27 Mayıs 2024 14:13
27 Mayıs 2024 14:46

27 Mayıs 2024 14:56

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Firdevs

12 Ocak 2025 13:18

Meryem
26 Ağustos 2023 01:39
Tefal El Rondosu Başlığı Aşındı
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Gülistan
19 Haziran 2025 12:51