Tefal Düdüklü Tencere İçin Yedek Parça Bulunamıyor

Merhaba Tefal calipso 8 litre düdüklü tencere kullanmaktayız. Kapağın üst plastik kısmi kırıldı fakat Tefal'in kendi sitesi dahil yedek parça satan site ve yetkili servislerde bulamadık. Tefal'in müşter hizmetleri de yetkili servislere yönlendiriyor. Almış olduğumuz ürün şu an satışta olmasına rağmen yedek parça bulunamaması çok ilginç

18 Aralık 2024 14:49 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

23 Aralık 2024 18:09

Tefal düdüklü alırken 5 kez düşünün Tefal müşteri hizmetleri tarafımı aradı sureci bastan tekrar ettik aynı teknik servislerin numatalarını verdiler aradım ama kırılan malzeme yok başka teknik servislerden bakin cevabini verdiler. Tefal'in kendi sitesini de ürünün satışı devam ediyor parça garantisi 7 yıl olan bir ürünün bulunamaması çok ilginç. Tefal marka düdüklü alacaklar aynı sorunları yaşamayin. Yarin ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım

24 Aralık 2024 09:40

Sevgili Tefal beni arayıp ulaşamadığınız bu da yeni yalanınız ilk aradığınızda benim telefon çekmiyordu sonrasında ben aradım ve aynı servis numaralarını verdi fakat ikinci kez arayan olmadı ve aramalarını bekliyorum. Çözüm bulun Tefal almak suç mu.

29 Aralık 2024 08:32

Tefal alacaklar sakın almayın. Tefal yedek parçası bulunmuyor. Kendi sitesinde de yok yetkili teknik servislerinde de bulunmuyor. Kesinlik le almayın. Kesinlikle çözüm bulmuyorlar aradık ulaşamadık yalanları var başka bir cevapları yok

Kırık Kapak Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Sorunu

Tefal.com'dan aldığım Optispace çelik tencere setinin büyük boy kapağının kulpu kırık çıktı. Canlı destekle görüştüğümde...

Tefal Çaydanlık Sorunu: Yedek Parça Beklerken Mağduriyet

Merhaba, yaklaşık Tefal marka aldığım çaycının üst demlik kulpu 2 defa, kapağının üstü 2 defa kırıldı. Şimdi de alt çayd...

1 Destek

Tümünü Gör
Tefal Sensör Düdüklü Hava Ve Su Kaçırma Sorunu!

Tefal SensörDüdüklü Hava Ve Su Kaçırma Sorunu!

Senem
Tefal Düdüklü Tencere Damlama Sorunu!

Tefal DüdüklüTencere Damlama Sorunu!

Emin
Tefal Acticook 6 Litre Tencere Kapak Sorunu Ve Yedek Parça Sıkıntısı!

Tefal Acticook 6Litre Tencere Kapak Sorunu Ve Yedek Parça Sıkıntısı!

Seda
Tefal Clipso Düdüklü Tencere Parça Sorunu!

Tefal ClipsoDüdüklü Tencere Parça Sorunu!

Yüksel
Tefal Düdüklü Kapağından Tavana Kadar Su Sıçrıyor Ve Yandım!

Tefal DüdüklüKapağından Tavana Kadar Su Sıçrıyor Ve Yandım!

Rumeysa
Tefal Clipso Düdüklü Kapak Sorunu