Tefal Dikey Süpürge Şikayeti!

Tefal Dikey Süpürge Şikayeti!
Goncagül
26 Temmuz 2024 10:43

Elimde Tefal TY6993 marka modelli şarjlı süpürge var. Belirttiğim ürünün toz haznesi içerisinde toz girişini sağlayan ve geri çıkışını engelleyen bir parça bulunmakta. Fakat benim süpürgemin bu parçası işlevini yerine getiremiyor ve süpürdüğüm toz toprak süpürgeyi kapattığımda teleskopik borudan geri dökülüyor. Bahsettiğim parçayı edinmem gerekiyor. Şikayetler çözüme ulaşmadığı için en azından bu parçayı nereden alabileceğimi söyleyebilirsiniz. Fotoğrafını çektiğim yerde o küçük parçanın olması gerekiyor.

26 Temmuz 2024 11:00 (Şikayetten 17 dakika sonra)

29 Temmuz 2024 13:53

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Şarjlı Süpürge Toz Geri Dönüş Problemi

Ilgın
24 Haziran 2024 03:43

Elif
20 Aralık 2024 09:20
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Contası 3 Günde Kayboldu Ve Ücret İstiyorlar

Bilge