Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 11:29

Tefal GV6350 model Buhar Kazanlı Ütümüz arıza yaptı. Elektronik kartını bulamadık. Yeni bir ütü 15.000 TL civarında. Böyle bir anlayış olabilir mi? Tefal markanın teknik servisi var ancak yedek parçası yok. Arızalandığı zaman çöpe mi atacağız böyle saçmalık olur mu? En kısa zamanda çözüm bekliyorum. Olmadı bir daha Tefal marka hiçbir ürün almayacağım ve çevreme de tavsiye etmeyeceğim.

11 Temmuz 2024 12:19 (Şikayetten 49 dakika sonra)

12 Temmuz 2024 12:49

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

16 Temmuz 2024 23:26

Beni aramışlar da ulaşamamışlar da yok daha neler neler... Telefonum 24 saat açık olmasına rağmen arayan soran olmadı. Üç yıllık ütünün kartı yok. Arızalı ürünü verin indirimli yeni ürün verelim diyorlar. Onun fiyatı da indirimli haliyle piyasanın çok çok üstünde. Bir daha Tefal mi? Allah korusun. Kesinlikle almam ve kimseye de alın demem.

Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2023 00:35
Fahri sonuçtan çok memnun

Fahri
21 Şubat 2024 14:08
"Yedek ütü verdiler ve sorun şimdilik çözüldü gibi ama bunu daha baştan yapabilirlerdi 2 ay kadar uğraştık yinede teşekkürler"
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Arızası Ve Yedek Parça Temininde Yaşanan Gecikme

Serap
04 Temmuz 2025 15:43
Tefal Ütü Arızası Ve Yedek Parça Temininde Yaşanan Gecikme
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
31 Temmuz 2025 00:29

Suna
29 Aralık 2023 12:42
Tefal Ütü Arızası, Yedek Parçasının Temin Edilememesi!

Tefal Kategorileri