Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Actifry Motor Arızası

Yusuf
15 Haziran 2023 19:21

2017 ekim ayında Tefal actifry aldım. Yaklaşık6 ay önce kendi kendine kapanmaya başladı. Bir süre böyle kullanmaya devam ettik. Fakat artık kullanılamaz duruma gelince yetkili servise götürdüm. Servis motorun arızalı olduğunu ve yedek parça olmadığını söyledi. Yani tamiri mümkün değil dedi. Ne yapacağımı sorunca firmaya mail atıp bana dönüş yapacaklarını söylediler. Uzun süre arayan soran olmayınca ben aradım servisi. Yeni bir cihaz alırsam yüzde20 indirim yapılacağını söyledi. Bu durum bana mantıksız geldi. Yedek parça olmaması kendi kusurları olmasına rağmen sadece az bir indirim yaparak yeni ürün satıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım. Gayet soğuk bir şekilde aynı şeyleri tekrarladı. Demek ki Tefal ürünlerini 5-6 yıl kullanıp çöpe atmamız gerekiyormuş. Almayı düşünenler bunu göz önünde bulundursun. Piyasadaki en iyi markalardan biri ürünlerini tamir etmiyor.

18 Haziran 2023 09:33

Tarafıma hiçbir arama olmamasına rağmen size ulaşamadık cevabı verilmiş. Ben hala bir arama bekliyorum.

16 Haziran 2023 08:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

16 Haziran 2023 13:23

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
11 Şubat 2025 18:28
Tefal Ürünlerinin Yedek Parça Sıkıntısı Ve Sürdürülebilirlik Eksikliği

Neslihan
11 Eylül 2023 10:11

20 İş Günü İçerisinde Tamir Edilemeyen Garantili Tefal Airfryer XXL

Vildan
10 Ekim 2023 17:27
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
04 Mart 2024 08:40