Cem sonucu yetersiz buldu

TEB Marifetli Hesap Aldatmacası Ve Bir Türlü Kapanamayan Hesap

Cem
02 Temmuz 2024 17:02

Marifetli hesap adı altında açtığım mevduat hesabının bir sonraki gün adıma fon aldığını ve paranın tamamını değil de bir kısmını kullandığını geri kalanı ise vadesiz hesapta tuttuğunu öğrenince ertesi gün şube üzerinden tüm hesapları mı kapattım. Bu süreçte hesabı açarken internetten açtığım ve yürüttüğüm tüm süreçler kapatırken güçlükle ve şubeye gitmek suretiyle olmuştur. Akabinde ise bugün adıma habersiz alınan fon yüzünden bir borç (9.86 TL) mesajı aldım. Üstelik hesaplar bir gün sonra kapatılmasına rağmen bir ay sonra kapalı hesaba borç mesajı geldi. Hesabım olmadığından borç tahsili için tekrar şubeye gidip yeni bir hesap açmak zorunda bırakıldım. Ödemeyi ancak böyle alabiliyorlarmış? Hesabım yok borç var ödemek istiyorum tekrar hesap açılıyor ve hala tahsilatı da yapılamadı. Hesaptan çekene kadar beklemeliymişim. Ben ömrümde böyle bir sistemsizlik görmedim tam bir eziyet tek Marifeti müşterisini aldatmak olan bu marifetli hesaba ve bu bankaya bulaştığım için bin pişmanım. Telefonda destek almak şöyle dursun işinizi halletmek için banka personeli bile yardımcı olamıyor yazık...

02 Temmuz 2024 17:07 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Cem
03 Temmuz 2024 10:13

Şaka gibi banka yemin ederim. Telefon bankacılığı ile bir iş halletmek imkansız. Olmayan hesaplarıma ödeme çıkarıyorsunuz 9.86 kuruş için şubeye uğramak zorunda kalıyorum onu ödemek için yeni bir hesap açılıyor. Açılan hesabı CepteTeb den kapatabilirsiniz diyor banka görevlisi ama tabi ki kapatılamıyor. Telefon bankacılığı ile kapatalım diyorum kartın yok şifren yok deyip şubeye buyurun diyor şaka mısınız ya 10 TL için iki gündür işimden gücümden oldum. Bu ne sistemsizliktir. Şu olay bir bitsin bulunduğunuz kaldırımdan dahi yürümem artık.

Gürcan

Evet tam fiyasko banada aynısını yaptılar aynı gün açıp kapanan hesaba borç çıkartmışlar şubeye git diyor vadesiz hesap açtım mobilden mobilden onu da kapatamıyorsun çalışılmaması gerekiyor çok net

Sinan
03 Aralık 2024 17:22
Cemalettin sonuçtan çok memnun

Cemalettin
04 Haziran 2024 16:12
"TEB müşteri hizmetleri konuyla ilgilenerek hesabın kapatılmasını sağladı. Teşekkürler."
CepteTeb Kaynağı Belirsiz Borçlar Yansıtıyor
CepteTeb Kaynağı Belirsiz Borçlar Yansıtıyor
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

TEB'de Yetersiz Bilgilendirme Yanlış Yönlendirme Nedeniyle Hesap Kapatma Sorunu

İsmail