TEB Bankası Mersin Çamlıbel Şubesi

03 Ağustos 2023 10:51

Türkiye Ekonomi Bankası Mersin Çamlıbel Şubesi kesinlikle telefonlarına bakmıyor. TEB Bankası kredi için ulaşmak istediğimde anında ulaşılabilir olup başka konularda ulaşmak istediğimde neden telefonu iletişim aracı olarak kabul etmiyor acaba? TEB Çamlıbel Mersin Şubesi telefon sizin iletişim aracınız değilse lütfen bu yolla ulaşılamayacağı için kontak bilgilerinizden telefonunuzu kaldırın. Ya da telefonlarınıza bakın.

03 Ağustos 2023 11:01 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

03 Ağustos 2023 16:10

Sevgili TEB, maalesef hala beni kimse aramadı, çok ilginç, teknoloji çağında müşteriyi aramak ve ulaşmak bu kadar mı zor. Pardon yanlış söyledim müşteri ihtiyacı olduğunda ona ulaşmak demeliydim. Çünkü hızınızı konu kredi kullandırmak, hesap açtırmak veya kredi kartı vermek olunca ne kadar olduğunu gayet iyi deneyimledim.

04 Ağustos 2023 14:26

TEB Mersin Çamlıbel şubesi beni aradı, teşekkür ederim, telefonla ulaşamadığımı kendilerine ilettim, sanırım bundan sonra daha dikkat edilir

Tokmak
07 Ağustos 2023 16:32

Irmak
15 Şubat 2024 16:35

Emine
28 Şubat 2024 17:23
Basak sonuçtan hiç memnun değil

Basak
01 Şubat 2024 17:01