TEB Bankası İzmit Şubesi Personeli Tarafından Mağdur Edildim!

Asiye
15 Ağustos 2024 14:18

Vali Konağı'na bağlı İzmit TEB şubesine iki gün önce kredi başvurusu için gittim. 4,78 faiz oranıyla 7 taksit yaparak internet bankacılığıma onaylamam için tanımlanan 50 bin TL'lik kredi verdiler. Ben düşüneceğimi ve bir iki gün sonra onaylayacağımı söyledim. Başvurduğum gün, h*** g*** isminde biri beni aradı ve bu şubede çalıştığını, müşteri temsilcim olduğunu ve bu tür konularda yardımcı olacağını söyledi. Ben de şu an düşüneceğimi ve herhangi bir durumda kendisiyle görüşeceğimi söyledim. Taksit oranının kısa olmasından dolayı aylık ödememin fazla olduğunu düşündüğüm için bir gün sonra kendisine yazdım. Bana dönüş yaptı ve 10 ve 12 aylık taksit ödemeleri ile ilgili bilgi aldım. Düşüneceğimi söyledim. Sonraki gün, yani bugün, kendisinin WhatsApp durumunda paylaştığı maaş müşterilerine olan iki günlük 4,25 oranındaki faiz oranını görüp kendisine bundan faydalanabiliyor muyum diye sorduğumda evet dedi. Ben de 10 ve 12 aylık taksitte aylık ödemelerin bu oranda ne kadar olacağı bilgisini aldığımda 10 aylık taksitle 50 bin tl çekmek istediğimi belirttim. Kendisi beni arayıp yönlendirmeler yaptı. İşleme devam etmek için bankamdaki tanımlı olan krediyi iptal etmemi istedi. İptal ettik. Sonrasında başvuru yaptı ve olumsuz yanıt alındığını söyledi. Sebebini sorduğumda kredi kartıma gecikmeli borç gözüktüğünü söyledi. Geciken borcum yoktu; öyle olsa iki gün önce kredi çıkmazdı. Bu durumda ne olacağını sordum, yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Benim o krediye ihtiyacım olduğunu kaç kez belirtmeme rağmen böyle bir ihtimalin olduğunu belirtmeden işlem yapması yüzünden mağduriyet yaşıyorum. Müşteri temsilcisine şikayette bulundum, şikayet oluşturdular fakat bana bu durumda yardımcı olamayacaklarını, sadece şikayet oluşturabileceklerini söyledi. Tekrar başvuru yapabileceğimi fakat onaylanmayabileceğini ve her başvuruda kredi notumun düşeceğini bildirdi. Bana ait olmayan bu sorumsuzluklar yüzünden çözüm odaklı davranılmasını istiyorum. Hem kredimden oldum hem de kredi notum zarar gördü. Şimdi başka bankalarda da bu durumda onay alamıyorum. Mağduriyetimin bir an önce çözülmesini istiyorum.

15 Ağustos 2024 14:32 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Onur
24 Ağustos 2023 15:49