Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 15:56

Sayın Yetkili,

TEB ATM şubesinde yaşadığım bir sorunu bildirmek amacıyla bu mektubu yazmaktayım.

15.04.2024 tarihinde, TEB'in Tekira Alışveriş Merkezi adresindeki TEB00978 ATM numaralı ATM'sini kullanarak 100 Euro tutarında bir para yatırmak istedim. Ancak para yatırma işlemi sırasında ATM parayı geri verirken, ATM'nin para çıkış bölümünde bulunan 100 Euro'luk banknotun bir kısmı yırtıldı. Durumu hemen TEB müşteri hizmetlerini arayarak bildirdim ve ATM'nin numarasını ilettim. Müşteri hizmetlerinden, durumu gün içinde inceleyeceklerini ve geri dönüş yapacaklarını belirttiler.

Geri dönüş yapmadıkları için 19.03.2024 tarihinde TEB Çerkezköy şubesine giderek durumu tekrar şikayet ettim. 26.04.2024 tarihinde yani bugün banka şubesine tekrar gittim ve bana, yırtılan parçayı bulamadıkları için paranın iadesi yapılmayacağını belirttiler.

Ben bu durumu kabul etmiyorum çünkü ATM'nin işleyişinden kaynaklanan bir sorun sonucu paranın zarar görmesinden sorumlu olmadığımı düşünüyorum. Yırtılan banknotun zararını tazmin etmek/ değişim yapmak bankanın sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Lütfen durumu yeniden değerlendirerek yırtılan 100 Euro tutarındaki banknotun tarafıma iadesini sağlayınız.

Size verdiğim bilgileri değerlendirmenizi ve olumlu bir dönüş yapmanızı bekliyorum. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı rica ederim.

Saygılarımla.

29 Nisan 2024 20:24

TEB Tekirdağ Tekira AVM TEB ATM'sinde 15 Nisan 2024 tarihinde 100 euro yatırmak istedim sağlam verdiğim banknotu bana daha sonra yırtılmış olarak geri veren ATM nedeniyle 100 eurom ile TEB banka şubesine paramın değiştirilmesi için başvurdum. Fakat başvurduğumda bunu incelenmesi gerektiği cihazın içindeki parçanın bulunması gerektiği bilgisi verildi. Bir hafta sonra tekrar başvurduğumda paranın değişiminin yapılamayacağı Çünkü yırtılmış parçanın bulunamadığı söylendi. Bu durumda sağlam paramı yırtan ATM nedeniyle mağdurum ve hiçbir şekilde TEB çalışanları yardımcı olmadı. Ben o yırtılmış parçanın bulunup bulunmadığından nasıl emin olabilirim belki birisi gördü önemsemedi. Ben bu durumda TEB Bankası'ndan asla memnun değilim mağdur edildim ve Türkiye'ye döndüğümde en kısa zamanda hesabımı kapatacağımdan ve bu kötü tecrübemi herkese anlatacağımdan emin olabilirsiniz. Herkese ders olması acısından yazıyorum banknotunuzu ATM ye yatırırken dikkatli olun özellikle de TEB ise. Müşterisini böyle mağdur eden bir bankada asla devam etmek istemiyorum.

26 Nisan 2024 16:09 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

28 Temmuz 2024 14:23

Şikayetim aylar geçmesine rağmen cevaplanmadı ve sorunum çözülmedi TEB hesabımı ülkeye döner dönmez kapatacağım TEB çok kötü bir deneyimdi ve herkese memnuniyetsizliğimi ileteceğim TEB pişmanlıktır ilgilenmediğiniz için siz kaybettiniz

Sercan
30 Ocak 2024 19:12
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
10 Ocak 2024 09:53
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
30 Ekim 2023 11:18

19 Nisan 2024 20:14
Ddddddd sonuçtan memnun

Ddddddd
12 Nisan 2025 20:18
"Bankaya yazılı talimat ve TBB şikayet sonucu 9 gün sonra durum çözüldü. Teşekkürler..."

TEB Kategorileri