CepteTeb NFC Sorunu: Kimlik Okuma Problemi

31 Ekim 2024 21:25

CepteTeb uygulaması NFC sorunu var. Kartım yok ve şubeye gidemiyorum. Defalarca denememe rağmen NFC okuma sırasında "Kimliğindeki çipi okuyamadık" ya da "NFC okuma başarısız" şeklinde uyarı alıyorum. Başka banka uygulamasında deneme yaptığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Kimlik taratarak hesap açıyorum ama kimlik taratarak unuttuğum şifremi oluşturamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye gönderiyor. Gidebilecek olsam zaten aramam. Bu kadar mağdur edileceğimi bilsem hiç hesap açmazdım.

31 Ekim 2024 21:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

01 Kasım 2024 22:26

Merhaba, "NFC ile şifre alma işlemi sırasında cihazınızda kilif ya da arkasında metal bant gibi parça bulunması halinde NFC okuma işlemi yapilamadigini, bu tarz durumlara dikkat edilerek deneme yapılmasını, hatanın devamı halinde tarafımıza bilgi iletmenizi rica ederiz." Mesajınıza istinaden bilgilendirmek isterim ki kılıf olmadan ve tarama anında sorun yaratabilecek metal bir ürün teması olmadan deneme yapıyorum. Buna rağmen aynı şekilde uyarı alıyorum. Kredi ödemelerim mevcut ve sırf bu sorun yüzünden gecikmeye girmesi durumunda sorumluluk tarafınıza aittir. Müşteri hizmetleri sürekli şubeye yönlendiriyor gidebilecek durumum olsa zaten giderim bu durumla uğraşmam.

Erdem

Ben sorunumu çözdüm kendim. NFC hatası almam kimlik seri noda sıfır olan rakam otomatik "o" harfi olarak çıkıyormuş. İnce detay. Onu sıfır yaptım tarama öncesi ve düzgün taradı. Başka telle yaptım ben bu işlemi ama kendi telefonumda da o kısmı düzeltmem yeterli olacakmış anladığım. Ve şu an şubeye gitmeden hallettim girebiliyorum. Yani kimlik seri no içerisinde sıfır veya o harfi varsa o yanlış girilmiş oluyor oraya dikkat ediniz

Erdem

Aynı sorunu yaşıyorum farklı cihaz deneyin NFC sorunu vardır diyor son model telefonda şaka gibi. Ya biz derdimizi anlatamıyoruz ya da birileri anlama sorunu yaşıyor. Şube yok diyorum banka kartı da yollamıyor. Şaka gibi. Nereden müşteri olduk

Halil sonuçtan hiç memnun değil

CepteTeb NFC Sorunu: Kimlik Okunmuyor, Şubeye Gitmek Zorunda Bırakılıyorum

Halil
08 Temmuz 2025 14:48
Busra sonuçtan hiç memnun değil

CepteTeb Uygulamasında NFC İle Kimlik Okuma Sorunu Ve Uzaktan Şifre Yenileme Mağduriyeti

Busra
08 Eylül 2025 11:40