Teslim Edilmeyen Kargo Ve İlgisiz Şube

19 Kasım 2024 17:49

Antalya Döşemealtı Sürat Kargo şubesinden şikayetçiyim. Trendyol'dan sipariş oluşturdum, kargosu Sürat Kargo'ydu. Ürün çok geç dağıtıma çıktı ve dağıtıma çıkaran personel (K**** K***) bana ürünümü teslim etmeden sisteme benim teslim aldığıma dair giriş yapmıştır. Ürün teslim edilmiş gibi göstermiştir. Kamera görüntülerinden baktığımda benim bulunduğum binaya hiç giriş yapmamıştır ve benim teslim aldığıma dair elinde teslimat kodu bulunmamaktadır. Döşemealtı Sürat Kargo şubesindeki sorumlu müdür (M***** A*******) ile görüştüğümüzde de personelini savunurcasına 'günlük çok fazla kargo dağıtımı yapıyor' deyip bizi alaycı bir üslupla 'şikayet edebilirsiniz' diyor. Döşemealtı Sürat Kargo şubesinin telefonları ve aynı zamanda Antalya Sürat Kargo bölge müdürlüğünün telefonları da hiçbir şekilde cevap verilmiyor. Telefonlar sürekli bekletiliyor. Kesinlikle Sürat Kargo ile çalışmak istemiyorum. İşlerini layıkıyla yapmıyorlar. Çalıştırdıkları personelin de üslubu çok yanlış ve insanları yalan ifadelerle zan altında bırakıyorlar. Sürat Kargo 👎

teslim-edilmeyen-kargo-ve-ilgisiz-sube-1.pdf

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 17:21
Oya sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 21:13

14 Ağustos 2024 12:20
Sürat Kargo Tarafından Mağdur Edildim

01 Nisan 2024 13:52
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 17:03

Sürat Kargo Kategorileri