Yunus sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 20:24

71238589119613 takip numaralı ürünü 3750 TL'ye aldım. Sürat Kargo ile gönderildi ve bugün teslim edildi. Kargoyu video kaydı ile açtım, video kaydında olduğu gibi paket açılmış belli olmaması için kırılabilir stickerları ile kapatılmış ve içindeki ürün alınmış, bana boş kargo teslim edildi. Kargoya verilen İzmir şubesini aradım, kargoyu açarken çektiğim video kayıtlarını onlara attım. Baktılar ve şubede ki kamera kayıtlarında ürünün gönderildiği söylendi. Kayıtlar mevcut. Siverek şubesi beni ve ürünü göndereni suçlayarak üstünü kapatmaya çalıştı, fakat gönderilen şubede kamera kayıtları mevcut ve bana gönderilirken WhatsApp'tan atılan video ve fotoğraf da mevcut. Yani kargom İzmir şubeden sonraki süreçte içi açılarak içindeki ürünü alıp, ardından açtıkları yeri kırılabilir stickerları yapıştırmış. Baktığımda buradaki şikayetlere Sürat Kargo pişmanlıktır. Her türlü hukuki işleme başvuracağım.

06 Ocak 2024 23:32

Sürat Kargo'dan İzmir Çesme şubesinden Adresime iPhone XS Max Cep Telefonu Gönderildi Kargo Bana Ulaştığında Kargoyu Video kaydı ile açtım Ve Kargonun içi Bos çıktı Kargo taşıma esnasında Sürat Kargo'nun Bünyesinde Olan Kargonun içi Açılıp Cep Telefonum çalınmış şikayet Ettim Elimde Bulunan Tüm görselleri Videoları Onlara ilettim Ve Sürat Kargo müşteri Hizmetleri hatanın Sürat Kargo'dan kaynaklı olduğunu Kabul Ettiler Ve Gidip Tanzim Dilekçesi doldurmamıstendi Ve Şanlıurfa/ Siverek Acenteye Gidip Tanzim Dilekçesi Doldurdum 1 Ay Aradan Sonra Sürat Kargo Beni aradı içeriği Cep Telefonu olduğu için Tanzim Sürecinizi İşleme alamıyoruz Dediler Ve olayı kapattılar Böyle Is Olur mu? Böyle Bir is Bilmezlik Olur Mu? Kesinlikle Tavsiye etmiyor um ardından 3-4 Defa Diyarbakir Bölge Müdürlüğünü aradım çalışanlar Size Geri döneceğiz Ayağına Telefonu Yüzüme kapattılar Geri Dönen olmadı Ortada Telefonum çalınmış Durumda mağdur Oldum Ve hatalarını Kabul Etmelerine rağmen olayı kapattılar içlerinde bir Şebek e olduğu kanaatindeyim Her Türlü Hukuki Süreci Başlatacağım

1704573137948.foto-pdf-2023-11-03.pdf
1704573132261.foto-pdf-2023-11-03-3.pdf
06 Ocak 2024 18:52

Sürat Kargo'dan İzmir Çeşme Şubesinden Adresime iPhone XS Max Cep Telefonu Gönderildi Kargo Bana Ulaştığında Kargoyu Video Kaydı İle Açtım Ve Kargonun İçi Boş Çıktı Kargo Taşıma Esnasında Sürat Kargo'nun Bünyesinde Olan Kargonun İçi Açılıp Cep Telefonum çalınmış Şikayet Ettim Elimde Bulunan Tüm görselleri Videoları Onlara İlettim Ve Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Hatanın Sürat Kargo'dan Kaynaklı Olduğunu Kabul Ettiler Ve Gidip Tanzim Dilekçesi Doldurmam İstendi Ve Şanlıurfa/ Siverek Acenteye Gidip Tanzim Dilekçesi Doldurdum 1 Ay Aradan Sonra Sürat Kargo Beni Aradı İçeriği Cep Telefonu Olduğu İçin Tanzim Sürecinizi İşleme Alamıyoruz Dediler Ve Olayı kapattılar Böyle İş Olur mu? Böyle Bir İş Bilmezlik Olur Mu? Kesinlikle Tavsiye etmiyor um Ardından 3-4 Defa Diyarbakır Bölge Müdürlüğünü Aradım Çalışanlar Size Geri Döneceğiz Ayağına Telefonu Yüzüme kapattılar Geri Dönen Olmadı Ortada Telefonum Çalınmış Durumda Mağdur Oldum Ve Hatalarını Kabul Etmelerine Rağmen Olayı kapattılar İçlerinde bir Şebek e Olduğu kanaatindeyim Her Türlü Hukuki Süreci Başlatacağım

1704556325980.foto-pdf-2023-11-03-33.pdf
1704556314311.foto-pdf-2023-11-03-3-28.pdf
02 Kasım 2023 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)
10 Kasım 2023 13:06
10 Kasım 2023 13:11

14 Kasım 2023 09:34

Merhaba Meryem Hanım birazdan tanzim formu için Siverek Sürat Kargo şubesine giedeceğim

14 Kasım 2023 09:56

Meryem hanım beni arar mısınız sürat kargodayım

14 Kasım 2023 10:03

Meryem hanım acilen bana geri dönüş yapmanızı bekliyorum

14 Kasım 2023 11:41
Sürat Kargo İle Yaşanan Sorun

Meryem hanim beni ararsanız sevinirim dilekçeyi verdim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2025 13:58
Kargo Dağıtım Sorunu Ve Yanıltıcı Mesajlar