Sürat Kargo Hasarları Saklıyor Ve Şubede Bekleyen Kargoları Dağıtmıyor

30 Eylül 2024 11:35

Sürat Kargo tamamen hasarlı mama paketinin ambalajını güzel bir şekilde bantlamış süslemiş hiçbir şey yokmuş gibi gelip teslim etmiş. Kuryeler de hiç sesini çıkartmadan kapıda bırakıp iyi günler deyip gidiyor. Paketi içeri alıp çuvalın içinden mamaların döküldüğünü gördük delik fark ettik ve içeriden paketin tamamen patlak olduğunu fark ettik. Çuvalı makasla kesmek zorunda kaldık çünkü mamanın duracak ambalajı yoktu her yerden dökülüyordu. Müşteri hizmetleri tutanak tutturduğumuzu sorar da hangi tutanak tutturacaksın, sizin elemanlar görünmesin diye hasarları saklayıp kapıda bırakıp hemen gidiyorlar bu bir, ikincisi sizin hizmet denemeyecek yanlış yaptığınız işletin yüzünden benim köpeklerim aç kalmak zorunda değil tutanak tuttur, mamayı iade et, sağlam kargoyu bekle. Çocuk oyuncağına çevirdiniz. Gerektiği gibi iş yapmanız gerekmiyor mu? Bu kadar kargolar atılır mı içinde kırılacak patlayacak zarar görecek bir şey var mı diye sizin düşünmeniz gerekmiyor mu? Video ekledim.
Ayrıca bir konu daha var. Cuma günü Ankara'dan yine aynı gönderenden yine mama siparişim çıktı, cumartesi günü bizim şubedeydi fakat teslimata çıkmadı. Arayıp sorduğumda çok saçma cevapla karşılaştım tahmini teslimat süresi dolmadığı için kargoyu dağıtıma çıkartmamışlar, pazartesi gözüküyormuş pazartesi teslim edeceklermiş süresinin dolmasını bekliyorlarmış şubede bekletip. Diğer tüm kargolar cuma yola çıkan kargoları bana cumartesi öğleden önce teslim ediyor. Sizin bir ayrıcalığınız mı var müşteriyi mağdur etmekten başka? Elemanlar da arabalarda telefonlarla takılıp yatıyor zamanı dolduruyorlar.
Bu iki şikayetim üzerine gerekeni yapılmasını arz ediyorum.

11 Ocak 2025 20:35

27 Temmuz 2023 16:45

14 Mart 2025 01:00

04 Kasım 2024 15:34
Ayşesu sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 11:48
Sürat Kargo Hasarlı Teslimat Sonrası İlgisiz Ve Çözüm Üretmeyen Müşteri Hizmetleri

Sürat Kargo Kategorileri