Sürat Kargo 5ten Sonra Sistem Kapanıyormuş

30 Nisan 2024 18:15

30 Nisan Salı günü saat 17.45'te iade kargo teslimatı için Talas Bahçelievler şubesine gittiğimde, sistemin 5'e kadar açık olduğunu ve altıya kadar açık olsalar da 5'e kadar işlem yapabildiklerini söylediler. Ben de çalışan biri olarak çıkış saatimin beş buçuk olduğunu ve başka bir şekilde 5'ten önce gelemeyeceğimi ifade ettim. Kargo şirketinde durmasını, üzerine bilgilerimi yazıp oraya bırakmamı teklif ettiğimde ise 'kaybolur' cevabını aldım. Bir çalışan olarak bizim işlerimiz de günlük ilerlese de, saat ya da tarih olarak sıkıntı yaşayan bir müşteri geldiğinde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Üzerine yazılır, not düşülür bir şekilde insanlara yardım edilir. Bu kadar mağdur edilmemeliyim. Neden o zaman altıya kadar çalışma saatiniz var? Sisteminiz diyelim ki olmasın, ertesi gün resmi tatil olduğu için 'bir sonraki güne geliniz' diyerek emrivaki yapılamaz. Eğer gelebilecek olsam zaten gelirim 5'ten önce; ama gelemiyorum ve bu yüzden bu kadar mağduriyet oluşturulmamalı. Biraz yardımcı olunmalı. Biz de insanlara aynı şekilde cevap vermesini biliyoruz. 'Tekrar başka bir gün gelin' demek yerine, insanlar zor durumda kalmamalı ve işleri halledilmeli. Emanet de kabul ediyoruz ya da iki gün sonra halledilmesi gereken sistemsel bir problem varsa, aynı şekilde sisteme girişlerini sanki o tarihte yapılmış gibi işleme alabiliyoruz. Çalışma saatleri belirtilmesine rağmen '5'ten önce gelmeniz lazım, 5'ten sonra sistem kapanıyor.' gibi bir cevap çok komik oluyor. O zaman çalışma saatlerinizi lütfen düzeltin.

23 Temmuz 2024 18:39

27 Ocak 2024 15:32

22 Haziran 2024 12:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 09:40
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2025 15:32

Sürat Kargo Kategorileri