22 Ekim 2024 04:30

Şok Marketler ticaret a 22.10.2024 01;23 tarihinde bilgim dışında 4000 TL çekim yapılmıştır, kesinlikle bilgim dahilinde değildir. Bu mağduriyetimin derhal düzelmesini istiyorum. Bu kadar kolay mı benim kart bilgilerim veya kartım hiç kaybolmadı bu nasıl iş?

22 Ekim 2024 09:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, işlem tarihini, işlem saatini, işlem tutarını paylaşmanızı ardından provizyon numaraları ve hesap ekstresinin ekran görüntüsünü iletmenizi rica ederiz. İyi Günler Dileriz

22 Ekim 2024 09:22

Merhaba, ben mağaza ziyaret etmedim gece 01.23 de çekildi diyorum? Ben evdeydim asla alışveriş yapmadım

22 Ekim 2024 09:32

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için işlem tarihini, işlem saatini, işlem tutarını paylaşmanızı ardından provizyon numaraları ve hesap ekstresinin ekran görüntüsünü mail adresimize iletmenizi rica ederiz. İyi Günler

22 Ekim 2024 11:12
sok-marketlerde-bilgim-disinda-yapilan-4000-tl-cekimi-1.jpg

İşlem tarihi 22.10.2024 01;23 bilgim dışında gece saatinde çekilen param sok marketler tarafından bilgileri size ve şu an mail adresine iletiyorum

Aynısını bizde yaşadık paranı geri alabildin mi ve bunu nasıl yapabiliyorlar nasıl bir yol izledin güvenliğin için

Oğuz sonucunda ne oldu

Oğuz

Merhaba; telefonuma sızıp onay kodu alındığı için sonuca ulaşamadım maalesef eğer kart ile yapılsaydı temassız şifreli bir yolu vardı.

Ferit sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 01:37
Hesabımdan İzinsiz 8.000₺ Çekildi, Mağduriyet Yaşıyorum