Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şüpheli Fiyatlandırma

Şok Marketler Şüpheli Fiyatlandırma
02 Ekim 2023 19:24

02.10.2023 saat 18:55'te Şok İstanbul Beylikdüzü Kristal Şehir şubesinde Yudum ayçiçek yağ almak için gittim. Etikette 5 litre teneke sıvı yağ 204.90 TL yazıyordu, fakat kasada kasiyer 220 TL dedi. Tüketici Hakları'na göre raf fiyatında görülen neyse normal şartlarda kasada o ödenir dedim, fakat kasiyer fiyatın değiştiğini söyledi. Ben de resmini çekip gösterdim ve doğru okuduğumu biliyorum dedim ve ürünü almadım.

Neden etikete farklı yazıp kasada farklı fiyat çıkıyor? Eğer bu durumu fark etmeseydim ve daha fazla alışveriş yapsaydım mağdur olacaktım. Üstelik fiyatı sadece 3 gün önce 199 TL idi. Bu durumu herkese anlatacağım ve temkinli olmalarını söyleyeceğim. Yapılan bu haksızlık ve ahlaki değerlere aykırı davranışlar nedeniyle bir daha asla bu marketten bir şey almayacağım.

08 Ekim 2023 18:15 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve ürünün adını bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Bahar
Bahar
13 Ekim 2023 21:27

Görevler Mahallesi Adnan kahveci Bulvarı no 3F/9 34522 Esenyurt İstanbul Yudum 5 litre teneke ayçiçek yağı görselde paylaştım

Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 14:12
Şok Marketler Personel Kaba Davranışı Ve Farklı Fiyatlar
Şok Marketler Personel Kaba Davranışı Ve Farklı Fiyatlar

31 Temmuz 2023 19:46
Şok Marketler Mağaza İçindeki Etiket Düşük, Kasada Yüksek Çıkıyor.
Barış sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 11:20
Sok Market Müşteriyi Yanıltıyor.
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 22:55
Şok Marketlerin Fiyat Cambazlığı