25 Mart 2024 11:50

Şok marketin online uygulamasından akıllı saat siparişi oluşturdum. Yaklaşık 1 saat sonra almaktan vazgeçtiğim için müşteri hizmetlerini arayıp iptal talebinde bulundum. İptal talebini iletildi dediler. Bir gün sonra sistemde iptal olarak görünmediği için tekrar müşteri hizmetlerini aradım iptal etmek istediğim ile ilgili. İptal talebinizi ilettik dediler tekrardan. Sipariş yola çıkmadan iptal olur değil mi dedim. Olur dediler fakat iki gün sonra siparişim eve teslim edildi. Neyse saat kaliteliyse ve görseldekiyle aynıysa kullanayım iade ile uğraşmayım demiştim fakat saatin görseldekiyle ve yazılan markayla alakası yok. İade etmekle uğraşacağım. Kargoyla uğraşmamak için iki kere iptal talebinde bulunduğum saati mecburen kargoya kendim götürerek uğraşacağım. Şok marketten alışveriş yapacak olanlar bu şikayetimi dikkate alarak alışverişlerini yapsınlar.

25 Mart 2024 12:20 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Asude
Asude
25 Mart 2024 15:14

Müşteri hizmetleriyle görüşüyorum. Verdikleri iade kodu ile iade edemedim sistemden hata verdi. Hiçbir şekilde sorun çözülmüyor. Müşteri hizmetleri sadece ilettik şikayetinizi diyor. Başka bir işlem yapmıyorlar. Bütün yetkili yerlere şikayetimi ileteceğim ben bu kadar kötü birsistem görmedim. Hem iadeyi götürüyoruz hem de geri dönüyoruz ürünü veremeden pes artık.

03 Ağustos 2024 12:00
Şok Market Sahte Karlığı

12 Ağustos 2024 15:52
Şok Marketler Şok Marketin Eve Teslimat Hizmeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Şok Marketler Şok Marketin Eve Teslimat Hizmeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

29 Eylül 2023 23:09

31 Mart 2024 02:40
Şok Marketler Teslim Edilmeyen Sipariş
Selim sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:19
Şok Market Şok Etti