Şok Marketler Kaliteden Ödün Veriyor

27 Eylül 2024 19:38

Sebebi bilinmeyen asit veya köpürme aynı zamanda iğrenç tat

27 Eylül 2024 20:09 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

27 Eylül 2024 20:25
Eki aç

Merhaba 85. Cumhuriyet Mahallesi Armutlu Kemalpaşa İzmir fişimi almıyorum kartla ödeme yaptığım için fakat konu aksam üzeri gerçekleşti okul çıkışı çocuğumu aldım eve gelirken her zaman uğradığım ve güvendiğim fakat son zamanlarda artık ikrah landım desem yeri son 3 veya 4 ayda 3 oldu öncelikle tam yağlı kaşar peyniri ile başladı koku ve tat bozukluğu sonrası Maret marka baton sucuk 380 gr bunların değişimini sağladım fakat ardı arkası gelmiyor crown marka limonata tuzu biberi oldu artık şok markasına olan güvenim sarsıldı severek tükettiğimiz markalarınız ve tavsiye ettiğimiz sok maketlere ne yazık ki tercihlerimizden çıkarmak istiyorum ve limonatada ne varsa lütfen halk sağlığını tehlikeye yol açabilir partinin toplanması gerekli bununla ilgili tarım ve orman bakanlığınıda bilgilendireceyimden emin olabilirsiniz

27 Eylül 2024 20:27
Eki aç

Toplatın lütfen

27 Eylül 2024 20:36

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

27 Eylül 2024 20:47

Ürünler üzerin de hepsi mevcuttur fotoğraflarda fiş numaramı bilmiyorum fişi çöpe atmakla hata yapmışım

Tümünü Gör
Şok Marketler Bozulmuş Balık!

Şok MarketlerBozulmuş Balık!

Sedef
Şok Marketler Son Kullanım Tarihi Geçmemesine Rağmen Küflü Ürün Çıkması!

Şok Marketler SonKullanım Tarihi Geçmemesine Rağmen Küflü Ürün Çıkması!

Mercan
Şok Marketler Çalışanın Uygunsuz Tavır Ve Saygısız Davranışları

Şok MarketlerÇalışanın Uygunsuz Tavır Ve Saygısız Davranışları

Sibel
Şok Marketler Yüksek Sesli Müzik

Şok MarketlerYüksek Sesli Müzik

Emrah
Şok Marketler Ne Zaman Soğuk Su Satar?

Şok Marketler NeZaman Soğuk Su Satar?

Yalçın

Öne ÇıkanKonular