Cemil sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 17:38

Şok marketten İnci markalı dondurulmuş peynirli börek aldım. Böreği pişirdikten sonra kesince fark ettim ki peynirli böreğin içine peynir ve yağ koymayı unutmuşlar. Şok'taki peynirli börekte kutunun üzerinde içindekiler kısmında %20 Lor Peyniri içerdiği yazıyor. Toplamda 800 gram olan böreğin %20'si yani 160 gramı Lor olması lazım ama bu mümkün değil. Ayrıca ürünün kapak fotoğrafında bariz bir şekilde böreğin ortasına beyaz peynir "yapıştırılmış" durumda ve yanında da küp küp beyaz peynir duruyor. Bunun da müşteriyi yanıltma amaçlı yapılan reklam olduğunu ve suç teşkil ettiğini düşünüyorum. Yağ konusuna gelince, içine sıvı yağ az konulduğu için (peynirsiz olduğu ve peynirin yağından da mahrum bırakıldığı için) yeterince pişmiyor ve kupkuru kalıyor, pişen kısımları da lezzetsiz oluyor. Dondurulmuş olduğu için önceden fark edilmiyor, fark edilebilse yağ eklenebilirdi. Ayrıca kıyaslama yapmak gerekirse A101 de aynı ürünün muadili var ve uzun süredir alıyorum. Gerçekten aralarında ciddi fark var, en azından A101 ürününde üstünde yazdığı gibi oldukça yeterli oranda peynir var.

profile profile profile
18 Haziran 2023 18:11 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

19 Haziran 2023 14:55

Merhabalar Herkese kopyala-yapıştır veya otomatik cevap göndermekten vazgeçip, yazılan şikayeti ve fotoğrafları dikkatle incelerseniz bu soruların bir çoğunu sorma gereği duymazsınız. Kaldı ki bu kadar detaylı bilgilere neden ihtiyaç duyuyorsunuz, Şok market İnci "peynirli" börek bilgisi de yeterli olabilir! 17. Haziran. 2023 Antalya Örnekköy Mağazasından aldım. Sizin şirketinizin bir kalite kontrol birimi yok mu, üretilen ya da tedarik edilen ürünlerin belli bir standartizasyonu, kontrolü yok mu? Sizin firmanız, çalışanlarınız, tedarikçileriniz aldıkları para karşılığında neden görevlerini yerine getirmiyorlar da, biz müşteriler hem para hem de telafisi mümkün olmayan zamanımızı harcıyoruz?

19 Haziran 2023 15:58

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

27 Ocak 2024 15:18

Tekrar merhaba, Şikayetimin üzerinden 7 aydan daha fazla bir süre geçti. Şikayete yanıtınız: 1-Ürünle ilgili bir sürü soru sormak, Şok şubesinin adresini sormak (bu soruların bir çoğunun yanıtı şikayet metninde ve eklenen fotoğraflarda olmasına rağmen) 2-Şikayetimin "Gerekli birimlere iletildiğini" yanıt/çözüm/sonuç olarak bu forma yazmak. Sizlerin yanıtını yani bu yaptığını; burada ki insanların aklıyla alay etmek ve bu platforma çok büyük saygısızlık olarak algılıyorum. Ne demek; "Gerekli birimlere ilettik"? Buraya yazılan şikayetler ve şikayette bulunanlar için "Gerekli Birim" sizlersiniz ve sizin biriminiz zaten. ( "s a k ı n ve gel me yin" kelimelerini sistem niye sakıncalı bulup yayınlamıyor?

27 Ocak 2024 15:56

Tekrar merhaba, Şikayetimin üzerinden 7 aydan daha fazla bir süre geçti. Şikayete yanıtınız: 1-Ürünle ilgili bir sürü soru sormak, Şok şubesinin adresini sormak (bu soruların bir çoğunun yanıtı şikayet metninde ve eklenen fotoğraflarda olmasına rağmen) 2-Şikayetimin "Gerekli birimlere iletildiğini" yanıt/çözüm/sonuç olarak bu forma yazmak. Sizlerin yanıtını yani bu yaptığını; burada ki insanların aklıyla alay etmek ve bu platforma çok büyük saygısızlık olarak algılıyorum. Ne demek; "Gerekli birimlere ilettik"? Buraya yazılan şikayetler ve şikayette bulunanlar için "Gerekli Birim" sizlersiniz ve sizin biriminiz zaten. Lütfen (s a k ı n yazamıyorum ya) "biz sadece şikayetleri iletmekle görevliyiz vb." gibi argümanlarla g e l m e y i n. Bu platformda ki şikayet yazan okuyan herkes için; firma adına yazan kim - kimler veya birim ise " Gerekli Birim" o kişi - kişiler veya birimdir. Ayrıca, bu şikayet için harcadığım (herkesin kendisi için olduğu gibi) paha biçilemez ve geri getirilmesi mümkün olmayan kaybettirdiğiniz zamanımı nasıl telafi edeceksiniz "gerekli birim"?! Not şikayet.com'a: "s a k ı n ve gel me yin" kelimelerini sistem niye sakıncalı bulup yayınlamıyor?

13 Ağustos 2024 22:44

Bu şikayetimin üzerinden 14 ay yani 1 yıl 2 ay geçti. Herhangi bir açıklama, herhangi bir çözüm, herhangi bir özür, hatta selam veren yok. Şikayeti ilettiğiniz ilgili birim emekli oldu sanırım bu kadar süre geçince... Ayıp ya, ayıp hatta terbiyesizlik bu yaptığınız...

27 Mayıs 2023 14:41
Şok Market İnci Börek
Ruken sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 16:04
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 22:59
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 22:53
Melek sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 01:43
Şok Marketler Böreğin Yağsız Peynirsiz Çıkması