Yunus sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 23:23

Merhaba,

02.06.2024 tarihinde 18:18 saatleri civarında Şok market 7086-Yedikule Fatih/İstanbul şubesinden 104,5 TL tutarında alışverişimi yaptıktan sonra kart ile ödememi gerçekleştirme esnasında pos cihazından kaynaklı ödeme alınmadığını market kasiyerinin söylemesi üzerine (halbuki ödeme alınmış! ) 4-5 dakika bekledikten sonra tekrar kart ile ödememi gerçekleştirdim, bankamdan ödemeleri kontrol ettiğimde 2 kez 104,5 TL tutarında ödeme alındığını görmeme istinaden Şok market kasiyerine durumu söyledim fakat tutarın askıda kalacağını tarafıma iade edileceğini söylemiştir. Alışveriş üzerinden 3-4 günden fazla zaman geçmesine rağmen bu tutar tarafıma iade edilmemiştir. Şok market müşteri hizmetlerine ve mail adreslerine durumumu iletmeme rağmen oyalanmaya devam ediliyorum! Alışveriş fişimi ve slip fişlerini ekte eklemekteyim. 104,5 TL tutarının iade edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal yollar ile devam edeceğimi tekrardan bildirmek isterim.

05 Haziran 2024 23:33 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
04 Ekim 2023 01:15
Şok Marketler Alışveriş Tutarını 2 Kere Geçtiler
Şok Marketler Alışveriş Tutarını 2 Kere Geçtiler
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Şubat 2024 13:32

08 Kasım 2023 01:12
Şok Marketler 2 Ürün Bedeli Alıp Ücret İadesi/ürün Teslimi Yapmadı
Şok Marketler 2 Ürün Bedeli Alıp Ücret İadesi/ürün Teslimi Yapmadı
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
24 Nisan 2024 16:18
Şok Market Fazla Çekilen Tutar İadesinin Yapılmaması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 23:38
Şok Marketler Kategorileri