15 Eylül 2024 20:451.415

Şok marketten bugün aldığım Civil peynir- kar süt (tel peynir) küflü çıktı. Ve en kötüsü ben çocuklarıma yedirdim... Ya karsüt- Civil peynir bu işi yapamıyor ya da Şok marketleri muhafaza edemiyor. Son kullanma tarihine daha var sözde geçmemiş bu nasıl is. Ben ve çevremdekiler için Şok'tan alışveriş bitmiştir. Çocuklarımı sokaktan bulmadım. Herkese de anlatıyorum, anlatacağım da. Ayrıca market çalışanlarının üzerine yıkılmasın durum onlarlık bir durum yok Market:Güzeloba, 2384. Sk. No:7, 07230 Muratpaşa/Antalya Şok market.

15 Eylül 2024 21:35 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

15 Eylül 2024 21:45
Eki aç

Ürün adı : karsüt- Civil peynir. Adres Market:Güzeloba, 2384. Sk. No:7, 07230 Muratpaşa/Antalya Şok market. Son k. Tarihi. : 10.10.2024 Fiş ile istediğiniz bilgiler ise resimde mevcut.

15 Eylül 2024 22:11

Değerli Müşterimiz, Paylaşmış olduğunuz adreste şubemiz bulunmamaktadır. Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın kodunu, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

15 Eylül 2024 22:28

Nasıl Mağaza yok burda işte adres doğru.

15 Eylül 2024 23:05

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Deli
Deli
3 Haziran 2025 20:07

Ben severek tüketiyorum en az 10 kutu bitirmişimdir peynir kendinden küflenmeye meyinli olduğu için dolapta uzun süre bekleyen kova şeklindeki kutunun dibinde kalan peynir de aynı şekilde 2 defa küflendi rafta bekleyen üründe uzun süre beklemişse aynı sorunla karşılaşabilir bence peynirin yapısından kaynaklanan bir durum fazla dayanmıyor ben severek tüketiyordum ama artık Mayıs ayından beri şok marketlerde bulunmuyor diğer markaları da denedim hiçbirinin tadı karsüt markasının tadı kadar iyi değil üretimden kaldırıldıysa şok marketten cevap bekliyorum

Aynur
Aynur
29 Mart 2025 13:53

Bu peynir normalde Erzurum'da göğermiş peynir diye bilinir. Ama kutudaki bu peynir o çeşit bir Civil peynir mi yoksa normal mi bilmiyorum. Şok markete yolum düşerse bende merak ettim.

Çağatay
3 Ocak 2024 21:461.142

Şok Market'ten aldığım indirimli beyaz peynirin daha bir aylık son kullanma tarihi olmasına rağmen paketin dışında küf b...

Bozuk Ürünle Karşılaşma: Küflü Peynir Şoku

Enise
15 Şubat 2025 13:52577

Şok market İncirli şubesi Akyurt yanı Mis peynir aldım ve küflü çıktı. Son kullanım tarihine daha olmasına rağmen hiçbir...

Gökçe
8 Eylül 2024 14:043.162

Şok marketten aldığım 1 kg'lik Mis marka tost peyniri sürekli aldığım ve stok yaparak bulundurduğum bir ürün olmasına ra...

1 Destek

Tümünü Gör
Şok Marketler Ayıplı Mal Satışı!

Şok MarketlerAyıplı Mal Satışı!

Özgür
Şok Marketler Lezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Şok MarketlerLezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Efe
Şok Marketten Aldığımız Sandviç Ekmek Küflenmiş

Şok MarkettenAldığımız Sandviç Ekmek Küflenmiş

Muharrem
Şok Marketler Samba Cips Sarı Olması Gerekiyor

Şok MarketlerSamba Cips Sarı Olması Gerekiyor

Gamze
Esenler Şok'ta İftiraya Uğradık!

Esenler Şok'taİftiraya Uğradık!

Ecrin
Şok Marketler Gürültü Yapıyor!

Şok MarketlerGürültü Yapıyor!

Ayse