29 Ekim 2024 18:081.503

Adana, Gürselpaşa Mahallesi Nefes Sitesi karşısındaki Şok marketten 28.10.2024 tarihinde S-link marka 64 GB diye alınan hafıza kartı 1.8 GB olarak bozuk çıktı. Telefon ve bilgisayardan bakıldığında hafıza kartını açmıyor ve bozuk uyarısı verdiği halde, Şok markete iade veya garantisini söylediğimizde açılmış ürünü iade alamayız diye cevap veriyorlar. Hafıza kartının dışından bakarak sağlam veya bozuk olduğunu nasıl anlayabiliriz? Satılan ürünün garantisi yoksa satmasınlar, biz Şok markasına güvenerek satın alıyoruz, aldıktan sonra da müdür iade alamam işlem yapamam diyor. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

29 Ekim 2024 18:58 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz adreste birden fazla mağazamız bulunmaktadır.Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini (mahalle-sokak cadde ) bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

29 Ekim 2024 20:32

Gürselpaşa, Șehit Polis Șahin Polat Aydın Bl. No: 28 a a Blok, 01200 Seyhan/Adana

29 Ekim 2024 21:12

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz adreste mağazamız bulunmamaktadır.Mağaza kodu paylaşmanızı rica ederiz. İyi Günler Dileriz.

29 Ekim 2024 21:49

Https://maps. App. Goo. Gl/dGxZJvK2P7LkFGEu9

29 Ekim 2024 21:51

Ekte resim mevcuttur.

29 Ekim 2024 22:11

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

18 Kasım 2024 12:16

İlgili birimin dönüşü ne zaman olacak? Üzerine yatıp bekleyelim mi?

Şok Marketler 64GB Diye Aldım 2GB Çıktı!

Ali
25 Aralık 2023 12:29954

64 GB hafıza kartı aldım Şok marketlerden, ancak 2 GB çıktı. Şu an mağdur durumdayım ve gerekli mecralara şikayette bulu...

1 Destek1 Yorum

Ayıplı SD Kartın İadesi Haksız Şekilde Reddedildi

2 Eylül 2025 17:481.313

27.08.2025 tarihinde Mersin Toroslar’daki Şok Marketler tic. A. Ş. 13399 Galeriler Sitesi Korukent Mah. 243 CD No:7 şube...

Şok Marketler Marketten Satın Alınan Arızalı Ürünün İadesi Ve Çözüm Süreci

Gny
12 Ocak 2024 21:51921

Şok Market'ten SD kart aldım, eve geldiğimde çalışmadığını gördüm. Telefonumda ve başka cihazlarda da denedim ama yine ç...

Tümünü Gör
Şok Marketler Badi Marka Tavuk Bozuk Çıktı!

Şok Marketler BadiMarka Tavuk Bozuk Çıktı!

Emel
Şok Marketler Bozuk Ürünün Tarafıma İletilmesi

Şok Marketler BozukÜrünün Tarafıma İletilmesi

Fatma
Şok Marketler Yediğim Eklerden Kıl Veya Böcek Anteni Çıktı Ne Olduğunu Bilmiyorum!

Şok Marketler YediğimEklerden Kıl Veya Böcek Anteni Çıktı Ne Olduğunu Bilmiyorum!

Seyda
Şok Bisto Galeta Kepeklide Hijyen Sorunu!

Şok Bisto GaletaKepeklide Hijyen Sorunu!

Ebru
Şok Marketler Ekmeğim Küflü Geldi

Şok Marketler EkmeğimKüflü Geldi

Fatma
Şok Unlu Mamülleri Üzerinde Yaşayan Sinekler!

Şok Unlu MamülleriÜzerinde Yaşayan Sinekler!

Yusufarel

Öne ÇıkanKonular