Sinan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 17:35

8.8.2024 tarihinde Adana Gizerler Siemens mağazasından WG44A2F0TR model çamaşır makinesi aldım. Ürün yetkili servis tarafından montaj edildi. Bir gün sonra ilk yıkamada makinenin altından su geldiği gördük. Bu gelen su parke zeminin kabarmasına sebep oldu. Bu durumu müşteri hizmetlerine bildirdim. Tekrardan servis geldi ve tamir edilmesini istemediğimi ürünün yenisi ile değiştirilmesi gerektiğini söyledim. Buna rağmen servis elemanı çamaşır makinesini söktü. Görselde görünen parçanın fabrika montaj esnasında yerine takılmadığından su sızdırdığını söylediler. Parçayı yerine taktılar. Ürünün değiştirilmesini talep ettiğim için genel merkez bir servis daha gönderdi. Yani yeni aldığım makine iki kere sökülmüş oldu. Servis elemanları yanımda bölge müdürlüğünü aradılar arızaya ilk gelen servis elemanının kaçak olan parçayı videoya çekememesinden dolayı ürün değişimini onaylamadı. Parkelerin değiştirilmesini talep ettim ona da olumlu cevap vermediler. Bir markanın büyüklüğü ürettiği malın satış öncesi ve sonrasını gösterdiği hizmet ile ölçülür. Siemens markası fabrikasında hatalı ürettiği ürünün bedelini kullanıcıya ödetmiştir.

16 Ağustos 2024 17:39 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30 Ağustos 2024 23:43

Aradılar cihazı değişemiyorlar. Genel müdürlük parke için tekrar servisi yönlendirdi. Resim çekeceklermiş parkeler için. Oysaki burada video var servisten gelen arkadaşlar fotoğraf çekti bn video attım. Tamamen zaman geçirme geliyoruz dediler iki gün evde bekledim ne gelen var ne giden. Genel müdürlük servise, servis genel müdürlüğe top atıyor. Siemens markasını dünya markası diye tercih ettik. Altı ay önce bulaşık makinesi almıştım daha sonra çamaşır makinesi aldık. Buzdolabı ve otomatik kahve makinesi alacaktım vazgeçtim. Önemli olan sorun çıktığında firmanın yaklaşımı. Türk markaları ile sorun yaşadığımızda hemen çözüm bulmuşlardı. Özellikle servis ve müşteri hizmetleri çok kötü. Fabrikada cihazı hatalı üretmişler, cihaz parkelerime su vermiş halen oyalıyorlar. Bundan sonra asla tercih etmeyeceğim bir marka.

17 Eylül 2024 10:50

Günler sonra genel müdürülük aradı. Ayıplı ürünün değiştirmedikleri gibi zarar verdikleri parkeleri de değiştirmeyeceklerini ilettiler. Kendilerini Hakem Heyeti'ne verdim. Sürecin takibini sağlayacağım.

Serkan
Serkan

Merhabalar sorununuz Tüketici Hakem Heyeti tarafından çözüldü mü aynı sorunu şu an bende yaşıyorum nasıl bir yol izleyeceğim konusunda belki fikir olur

01 Şubat 2024 17:56
Siemens Kırık Çamaşır Mak. Satıyor, Aylardır Yenisini Teslim Etmiyor
siemens-kirik-camasir-mak-satiyor-aylardir-yenisini-teslim-etmiyor-6.jpg
siemens-kirik-camasir-mak-satiyor-aylardir-yenisini-teslim-etmiyor-5.jpg
siemens-kirik-camasir-mak-satiyor-aylardir-yenisini-teslim-etmiyor-4.jpg
siemens-kirik-camasir-mak-satiyor-aylardir-yenisini-teslim-etmiyor-3.jpg
Caner sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 01:21
Siemens Ev Aletleri Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Yaşanan Sorunlar
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 21:53

Siemens Ev Aletleri Kategorileri