Siemens WG52A2Z0TR Tambur Problemi

19 Şubat 2024 22:3616.201

30/12/2023 tarihinde Siemens-Tempo Dayanıklı Tüketim Malları Yenimahalle mağazasından toplu olarak satın aldığım beyaz eşyalar arasında olan wg52a2z0tr mode çamaşır makinesi 06/01/2024 tarihinde teslim edildi. Kurulum yapmak için ayrı bir ekip geldi. Makine içinden kurulum esnasında az miktarda su aktı. Servis personeli test edildikleri için bu suyun olabileceğini söyledi ve gerekli tanıtımı yaptıktan sonra evden ayrıldı. Aradan çok bir zaman geçmeden makine farklı cins çamaşırlarda farklı programlarda sıkmaya başlarken tamburu sağa sola vurmaya ve tak tak tak ses çıkarmaya başladı. 03/02/2024 tarihinde kurutma makinem teslim edildi ve kurulumu yapıldı. 10/02/2024 tarihinde kurutma makinesi tanıtımı için gelen servis personeline çamaşır makinesinin çıkardığı seslerden bahsettim. Bu seslerin normal olduğunu sadece sıkmaya başladığında birkaç kez yapacağını sonra sesin kesileceğini söyledi ve gitti. 19/02/2024 tarihinde artan şikayetlerimiz kaynaklı servis talebimiz oldu. Gelen servis personeli makine ile alakalı çektiğimiz videoları izledi kendi çalıştırdı kontrol etti genel merkeze gönderdi oradan bir görevli ile görüştü (Görevli kim bilmiyorum. Görüşme esnasında hoparlörü yanlışlıkla açıldı karşı taraf sıkıntı tamburda bu şekilde kullanmaya devam ederlerse tambur pert olur diye bir ibare kullanınca hoparlörü telaş ile kapattı.) İzlediği görüntü, dinlediği şikayet ve görüşme yaptığı kişi sonrası nevresim yıkamayın, banyo paspas takımı yıkamayın, bornoz vs. Yıkamayın diyerek tavsiyelerde bulundu ve yine bütün bunları görmezden gelerek herhangi bir problem olmadığını aynı şikayetten bugün 15 kişiye gittiğini yapılacak bir şey olmadığını söyleyerek ayrıldı. Şimdi sorarım size çamaşır yıkamak için üretilmiş bir üründe nevresim, banyo paspası, bornoz vb. Ürünleri yıkayamayacak isem bu makine ne işe yarar. Problem yaşadığım ürünü internet üzerinde arattığımda farklı sitelerde bir çok kullanıcı aynı şikayetten muzdarip ve mağdur olmuş. Yıllarca Siemens marka makine kullanıp sadece yaşı nedeni ile emekliye ayırdığım makinemde bile bu sorunları hiç yaşamadım ve böyle bir değişim yaptığım için çok pişman oldum. Şimdi yetkililerden ricam madden ve manen bir birimizi yıpratmadan acilen mağduriyetimin giderilmesidir. Saygılar.

20 Şubat 2024 09:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

Tayfun
24 Şubat 2024 13:52

Müşteri hizmetleri aradı keşif için teknisyen göndereceğiz dediler. Aynı şahıs gelmemesi için talepte bulundum tamam dediler ve yine aynı şahıs geldi. Tamamen şirket menfaatleri gözetilerek sesle alakası olmayan yerlere tablet tutarak mix program da ses olmasın diye 1200 devirde bin bir tavırla uyduruk bir test yapıp yangın dan mal kaçırır gibi kaçtı. Bu şahsın yaptığı testi dikkate alarak olayı kapatma çabanız takdire şayan. Kesinlikle Siemens adının hakkını veremiyorsunuz. Bizde paramız ile rezil oluyoruz.

4 Şubat 2025 15:07

Aynı problemi ben yaşıyorum. Gelen yetkili servis bir şey olmadığını iddia edip gitti. Aynı şikayetimin devam ettiği için video çektim. İçinde sadece bir tane 2 kg ağılrğındaki örtümden kaynaklandığını söyleyerek eve gelmediler. Aralıkta kurulum yapılan bir makineyle problem yaşamam ve daha da önemlisi servisin bunu normal kabul edip ilgilenmemesi çok can sıkıcı.

3 Şubat 2025 16:06

Merhaba galiba bizde de sıkmadan önce tambur vuruyor. Sonuç ne oldu 3. Gün servisi çağırdım. Kazan dönerken sürtme sesi var ve sıkmaya geçmeden hemen önce 2-3 kere tambur tak tak tak ses veriyor. Altı üstü 1 bornoz 3 havlu var aşırı yükte yok. Aynısını ilk çalıştırmada gömleklerde yaptı. Bu tambur vurmaları ilerde daha da çoğalacak demektir. Yeni makine fabrikadan nasıl bu sesle çıktı mühendisler bu sesi duymazsa diplomalarını okuldan sildirsinler.

Tümünü Gör
Siemens Ev Aletleri Kurulum Olmadı, Ürünüm Bekliyor

Siemens EvAletleri Kurulum Olmadı, Ürünüm Bekliyor

Şirvan
Siemens Yetkili Servis Tutumu

Siemens YetkiliServis Tutumu

Efekan
Siemens Makine Çok Sesli Çalışıyor Ve Giysilerde Koku Var!

Siemens MakineÇok Sesli Çalışıyor Ve Giysilerde Koku Var!

Gülnur
Siemens Ev Aletleri Değişim Yapmadı!

Siemens EvAletleri Değişim Yapmadı!

Kübra
Siemens Çamaşır Makinesi Sorunları

Siemens ÇamaşırMakinesi Sorunları

Onur
Siemens Deterjan Koyma Bölümü Hep Paslanıyor!

Siemens DeterjanKoyma Bölümü Hep Paslanıyor!

Kübra

Öne ÇıkanKonular