Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Shell Sulu Mazot Satıyor

Shell Sulu Mazot Satıyor
Ümit
30 Temmuz 2023 16:17

24.07.2023'de Tuzla Tepeören formula yolu üzerindeki Shell istasyonundan aldığım motorinden kaynaklı aracım hiç çalışmadı. Sürekli aynı yerden aldığım için daha önce de 2 kere enjektör ve pompa arızası yaşamıştım ama sorunu başka yerlerde aradığımdan şikayet aklıma gelmedi.

Bu sefer farklı bir servise götürdüğümde olayı bana detaylı anlattığı için ve biraz araştırdığımda Shell müşterilerinin genelde bu sorunu yaşadığından sorunun kaynağı kafamda net olarak belirdi.

Mazotun içine su katıyorlar ve insanların hem paralarını alıp hem de servise harcattıkları para dolayısıyla mağdur ediyorlar. Üstelik bu sorunu yaşayan herkese analiz sonuçları normal diyerek işin içinden çıkıyorlar.

Mağduriyetim karşılansa da ben bu şikayetimi kaldırmayacağım hatta ve hatta ilgili birimlere, CİMER'e, savcılığa kadar gideceğim. Bu zamana kadar 60-70 bin tl harcadım bu sefer ne kadar harcayacağım belli değil. Aracın deposundan yakıt çekildiği anın videosu ve resimleri aşağıda mevcuttur.

02 Ağustos 2023 08:05 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ümit
15 Ağustos 2023 11:22

Aynı olay 2 ay önce bir arkadaşımın başına gelmiş. Ona da yakıtımız temiz denerek olayın üstü kapatılmış. Bana da aynı şeyi söylediler. Demek ki bu ülkede hak hukuk adalet kalmamış. Aynı depodan ben örnek alıyorum görseldeki yakıt 1 saat sonra renk değiştirerek dibinde baloncuklar oluşuyor, tahminen içindeki katkı maddeleri veya su!. Çalıştığınız bağımsız analiz kurumlarını da savcılığa şikayet edeceğim. Bu olaydan yakıtımız temiz diyerek kurtulamazsınız. Benim aracım pompa başında kaldı, kamera kayıtlarını da alacağım gidip kendim analiz ettireceğim.

Ömer
26 Ekim 2023 16:33
Shell İstasyonda Sorun Var
Shell İstasyonda Sorun Var
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Shell Küçükçekmece Sulu Mazot!

İbrahim
21 Ekim 2023 19:51
Shell Küçükçekmece Sulu Mazot!
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
01 Temmuz 2024 07:16
Shell Motorinle Birlikte Suyun Yakıt Olarak Verilmesi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Kuzuoğlu Shell Firmasının Aracıma Yanlış Yakıt Koyması

18 Ekim 2023 11:39