Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
01 Temmuz 2024 07:16

Aracımın bütün yakıtlarını Shell istasyonlarından almaktaydım. 26.06.2024 tarihine kadar. Aracımın son bir yıl içinde iki kere mazot filtresini değiştirmek ve ayrıca enjektörü değiştirmek zorunda kaldım. Görsellerde göreceğiniz üzere mazot filtresinden mazot haricinde su da çıkmıştır. Bu hususta; istasyonların kontrol edilmesini, mazotların da sulu satabileceği hususunda bilgilendirmek için 4442020 numaralı müşteri hizmetlerinden E***Bey ile görüşme sağlanmış. E** Bey, motorinin aracın yakıt deposunda bulunmaması halinde bir şikayet oluşturamayacağını ve inceleme yapamayacaklarını iletmiş. Mahkeme ve tüketici yollarımın açık olduğu bildirilmiştir. Ben şahsım zaten aracımı tamir ettirmişim. Yakıt deposunu boşalttırmış ve sudan arındırmışım. Mazot filtresini değiştirmişim, bana şikayet edebilirsin diyor. Elimde ekteki fotoğraf haricinde hiçbir delil yokken ve bir tespit kararı yokken bana nereye gidersen git diyor. Reklamlarda en iyisi olduğunu iddia eden bir firmayı reklamlarınız ile uygulamanız uymamaktadır. İstasyonunuzu denetleyin, motorine su karıştırıyor diyorum. Dikkat çekiyorum, uyarıyorum ya inceleyin istasyonlarınızı diyorum, adam bana git nereye şikayet edersen et diyor. Benim gibi başka kişiler mağdur olmasın, firmanızı denetle dememi git şikayet et diyor. Üstüne üstlük istasyonlar EPDK tarafından denetleniyor, motorin yakıtı verilirken suyun pompadan geçme ihtimali yok diye iddiada bulunuyor. Sanki ben açtım depoyu su doldurdum.

01 Temmuz 2024 07:50 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İlgili şikayetinize istinaden tarafınıza 27/06/2024 tarihinde bilgilendirme sağlanmıştır. Bilginize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.

Kadir
01 Temmuz 2024 18:58

Doğru cevap sağlandı biz doğruyuz yanlışımız olmaz dediniz. Benim gibi inşallah başka araçlar zarar görmez

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Shell Sulu Mazot Satıyor

Ümit
30 Temmuz 2023 16:17
Shell Sulu Mazot Satıyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonlarında Personel İlgisizliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği Yaşadım

Hakan
23 Temmuz 14:55
Shell İstasyonlarında Personel İlgisizliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği Yaşadım
Recai sonuçtan hiç memnun değil

Recai
14 Mayıs 2024 12:39
Muhyiddin sonuçtan hiç memnun değil

Muhyiddin
05 Temmuz 2023 15:49
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Shell Küçükçekmece Sulu Mazot!

İbrahim
21 Ekim 2023 19:51
Shell Küçükçekmece Sulu Mazot!