İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Shell Küçükçekmece Sulu Mazot!

Shell Küçükçekmece Sulu Mazot!
İbrahim
21 Ekim 2023 19:51

22 Eylül 2023 tarihinde ve 16 Ekim 2023 tarihinde Küçükçekmece Fatih Mahallesi E5 yan yolda Avcılar istikametinde sağ şeritte bulunan Shell istasyonundan yakıt 2 kez yakıt aldım son aldığım 16 Ekim tarihinden sonra 18 Ekim'de aracım çalışmadı! Tanıdığım motor Ustası aracımı müdahaleler ile güç bela çalıştırdı. Mazot kalitesinin kötü olduğunu bu durumunda Enjektörlere zarar verdiğini söyledi. Enjektör temizleyici kullanarak aracı normale dondurduk. Bugün yani 21 Ekim 2023 cumartesi günü yıllık bakım kapsamında mazot filtresini sökünce içinden çıkan yakıtı biraz beklettik ve mazot filtresinin içinden çıkan mazotu bir kaba aldık ve beklettik. Ortasında bir tabaka oluştu. Ustam bu tabakanın su olduğunu ve İstasyon yakıt depolama temizliği yapmadığı için yakıtta bu sorunun oluştuğunu söyledi. Shell müşteri hizmetleri daha önce aradığımda istasyon ile ilgili hiçbir şikayetin olmadığını yoğun bir istasyon ve sirkülasyonun fazla olduğunu söyleyerek Numune talebini de katkı maddesi koyulduğu için kabul etmediler. Bir de Araç servise çekilecekmiş numune 2 iş günü içinde alınıyormuş. Aracımda halen yarım depo+ çeyrek depo yakıt var. EPDK ya da gerekli şikayetleri yaptım!

23 Ekim 2023 09:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
İbrahim
26 Ekim 2023 11:19

İlgili istasyon hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor depo temizliğinin 6 ayda bir Shell tarafından yapıldığını söylüyor. Kesinlikle bir daha önünden geçmem Shell. Şahıs firmalarını da ana bayisi olduğunuz yerler gibi denetlemiyorsunuz. Google yorumlarında istasyon hakkında lavabo WC şikayetleri had safhada. Sizi Allah a havale ediyorum

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Shell Sulu Mazot Satıyor

Ümit
30 Temmuz 2023 16:17
Shell Sulu Mazot Satıyor

Ömer
26 Ekim 2023 16:33
Shell İstasyonda Sorun Var
Shell İstasyonda Sorun Var
Can sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Fazla Yakıt Doldurma Ve Şamandıra Sorunu

06 Kasım 2024 11:07

Samet
04 Haziran 2023 18:22
Shell Yakıt Enjektör Sorunu
Shell Yakıt Enjektör Sorunu
Hürrem sonuçtan hiç memnun değil

Hürrem
07 Ağustos 2023 10:14