Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Can Park AVM'de Aldığım Düdüklü Tencerenin İade Sorunu

Ümraniye Can Park AVM'de Aldığım Düdüklü Tencerenin İade Sorunu
30 Ekim 2024 14:47

25 Ekim Cuma günü Ümraniye Can Park AVM'den Schafer marka düdüklü tencere aldım. Fatura ismi: O**** C***** adına.
Eve geldiğimde düdüklü tencere kapağının kilit sistemi tam kapanmıyordu. Kalp rahatsızlığım olduğu için evvelsi gün sabahtan götürdüm. Mağazanızdaki danışan, satılan mal geri alınamaz dedi. Biz mağaza camında böyle bir yazı görmedik. Kanunen Tüketici Kanunu'na göre 14 gün şart bile belirtmeden iade hakkımın olduğunu biliyorum. Mağaza çalışanı değişim yapılabilir dedi fakat ben ücret iademi istiyorum dedim, kabul etmedi. Firmanıza mail de attım. Şahsi fikrim, düdüklü tencere basınçla pişen bir ürün, patlasa ne olacak? Can güvenliğimiz var mı, size soruyorum. İvedilikle geri dönüş yapılmasını, ücret iademi talep ediyorum.

30 Ekim 2024 17:01 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba , Görüş ve şikayetlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Schafer Müşteri Deneyim Ekibi

Ebru
Ebru
01 Kasım 2024 17:28

WhatsApp'tan geri dönüş yapıldı firmanıza mail de yolladım mağazadaki çalışanın söylediği gibi değişim olabileceğini ilettiniz hiçbir şekilde çözüm sunmadınız! Ben ücret iademi talep ettim 6502 sayılı Tüketicilerin Korunması hakkında Kanununa göre hiçbir gerekçe göstermeksizin 14 gün içinde iade hakkımın olduğunu biliyorum ve siz bu hakkımı göz ardı ediyorsunuz ve ürününüz kusurlu çıktığı halde! Mağazaya bıraktım ben ürününüzü almadım sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet ettim gerekirse dava da açacağım bilginize ben bu işin peşini bırakmam satış sonrası desteğiniz sıfır ürününüzün arkasında durmuyorsunuz ve sizi asla tercih etmeyeceğim çevreme de iletiyorum ürünlerinizin nasıl arkasında durduğunuzu!

Sürekli Arızalanan Düdüklü Tencere, Çözülmeyen Sorun Ve İade Talebi

07 Ağustos 2025 20:30

Aldığım Ürünlerde Defolar Var, Şube İlgisiz Ve Çözüm Sunmuyor

Yasin
18 Ekim 2025 14:00

Fatoş
04 Ocak 2024 09:45
Schafer Resmen Cana Kast, Düdüklü Tencere Patladı!
Schafer Resmen Cana Kast, Düdüklü Tencere Patladı!
Gazi sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2024 11:22
"Şikayetime yol açan durum çözüldü, teşekkürler"
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
06 Ağustos 2024 10:57