Hüdaverdi sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 12:32
Hüdaverdi'nin Teşekkür Mesajı
“Sayın Müşteri Hizmetleri Yetkilisi ve Teknik Servis Hizmetleri Yetkilisi, ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Sorunumu çözdünüz ve eksik malzemeyi gönderdiniz. Çok teşekkür ediyorum.”

Etlik Antares'te bulunan Schafer mağazasından 10.12.2022 tarihinde bir adet kettle (su ısıtıcı) satın aldık. Kettle'ın kapağını açmaya yarayan plastik mekanizma, hatalı tasarımdan dolayı içinde kaynayan suyun oluşturduğu buharın sıcaklığıyla eriyerek şekil değiştirmeye başladı. Bunun üzerine kettle ile ilgili servise WhatsApp üzerinden yazdım. Beni, ürünü aldığım Antares'te bulunan mağazaya yönlendirdiler. Ürünü oraya teslim etmemi söylediler ve ben de 20.02.2024 tarihinde mağazaya giderek kettle'ı alt ünitesiyle beraber teslim ettim. Bana tamiratın maksimum 21 gün sürebileceğini ve 21 gün içinde ürünümün geri geleceğini söylediler. Aradan bir ay geçti. Defalarca aradım ve en sonunda ürünün geldiğini, teslim alabileceğimi söylediler. Eşim giderek ürünü teslim aldı ve eve getirdi. Paketi açtığımızda alt ünitesinin kablo kısmının eksik olduğunu gördük. Bunun üzerine mağazayı telefonla aradık ve bilgi verdik. İlgileneceklerini söylediler. Ancak kimse arayıp sormadı. Schafer merkeze WhatsApp üzerinden yazdım, ancak bir yanıt alamadım. Mağazaya gidip durumu sorduğumda, 'Biz sadece üst kısmını teslim aldık, siz bize alt kısmını teslim etmediniz' dediler. Bunun üzerine ben de kettle'ı kendilerine bıraktım. 'Bu artık benim bir işime yaramaz, ne yaparsanız yapın' dedim. Bu kadar ilgisiz ve alakasız bir firma olduğunu gördüm. Ürün bozulunca garantisi bitiyor. Çok havalı bir ismi var ama arkası boş; hiçbir sorunu çözmüyorlar. Not: Arızalı kapağı farklı bir renkte kapakla değiştirmişler.

27 Mart 2024 13:51 (Şikayetten 1 saat sonra)
02 Nisan 2024 15:09

Ahmet
09 Nisan 2025 14:50
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
03 Temmuz 2023 15:34

Kırık Ve Kokulu Kettle, İletişimsiz Destek Süreci

10 Haziran 2025 15:04
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
15 Haziran 2025 18:10