30 Ocak 2024 18:05

Trendyol uygulaması üzerinden aldığım Schafer tost makinesi bir yıl olmadan düğmesi bozuldu, ızgaraları karardı. Garantiye gönderdiğim ürün on gün sonra düğmesi yapılmış fakat ızgaraları değişmemiş. Muhtemelen alt gövdeyi yaparken esnek olan yerini kırıp bana göndermişlerdir. Garantiye 'Kırıp göndermişsiniz' diye sorduğumda bana hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor, karşımda bir muhatap bulamıyorum. Hakkımı tabii ki Tüketici Mahkemesinde arayacağım. Buradan da alıcılara mağduriyetimi bildirmek istiyorum.

31 Ocak 2024 17:06 (Şikayetten 23 saat sonra)
02 Şubat 2024 21:00

Urunu kırıp göndermiş 20 gündür mağdurum yapıp yapmiycagi meçhul bakalım bekliyoruz mağdur bir şekilde

Tugay
06 Mart 2024 08:43
Schafer Tost Makinem Kırık Geldi
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan

08 Ekim 2023 23:51
Burcu sonuçtan memnun

Burcu
27 Aralık 2024 23:47
"Schafer marka ürünlerini severek kullanıyorum. Tek sorun yaşadığım yer ve diğer müşterilerinde yorumlardan anladığım kadarı ile sorun yaşadığı kısım servis kısmı insanların sabrını taşırıp işlerini yarım yamalak yapmaları ürün alırken bu saatten sonra korkarak alacağım açıkçası kendilerini düzeltirlerse marka zaten çok güzel. Ürünümü yenisi ile değiştirerek sorunumu çözdükleri için Schafer teşekkür ederim."
Tost Makinemin Servis Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Şule