Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Çaycı Arızası Ve Schafer Servis Hizmetinin Yetersizliği

06 Haziran 2023 18:35

Online satış platformundan Schafer teelike elektrikli çay makinesini 11 nisanda teslim aldım. Ürün iki hafta sonra bozuldu. Su kaynadıktan sonra demlemeye alması gerekirken direk kapanmaktadır. Yani kırmızı ışık yanarken yeşile dönmesi gerekirken tamamen kapanmaktadır. 29 Nisan tarihinde Schafer servise kargo ile gönderim sağladım. 3 Mayıs tarihinde de gönderi kabul edilmiştir.

Üzerinden 23 iş günü geçmesine rağmen servisten bir cevap yoktur. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda aciliyetini bildireceğiz diyerek geçiştirilmiştir. Servis WhatsApp hattı da robot gibi yazılanları okumadan aynı soruları sorarak geçiştirmiştir. Schafer marka pişmanlıktır.

07 Haziran 2023 07:33 (Şikayetten 12 saat sonra)
19 Haziran 2023 23:59
Schafer Çaycı Arızası Ve Schafer Servis Hizmetinin Yetersizliği

Merhaba, ürün servisten 8 Haziran tarihinde elime ulaştı. Ürünü tekrar test ettiğimde aynı sorun devam etmektedir. Lütfen ürünü amacına uygun olarak test eder misiniz? Yeni çay demleyin de test edin. Servis notunu ve güncel videoyu paylaşıyorum. Acil çözüm bulur musunuz? Bu arada üründe çizik yoktur. Paketleme hatasını da kabul etmiyorum. Paketleme videosunu gönderebilirim. Servis WhatsApp hattında ilk şikayetimde ürünün arıza videosu yer almasına rağmen nasıl oluyor da herhangi bir teknik sorun yoktur diye cevap veriyorlar akıl alır gibi değil. Lütfen markaya yakışır şekilde çözüm rica ediyorum.

Şeyda
10 Ekim 2023 16:42

Serdar
21 Haziran 2023 17:14
Bir Daha Schafer Marka Elektrikli Ürün Satın Almam
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan

Ersin
07 Temmuz 2025 10:04
Ezel sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2023 12:19
"Teknik servis konusunda kendilerini geliştirmeleri lazım. Süreç çok yavaş ilerliyor biraz daha profesyonelce hizmet verirlerse markanın değerini de arttırırlar"
Schafer Çay Makinesi Bozuldu

Schafer Kategorileri