Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Arızalı Kıyma Makinesi

Schafer Arızalı Kıyma Makinesi
Serkan
11 Nisan 2023 00:27

01.02.2023'te n11.com üzerinden Schafer Pro expert kıyma makinesi aldım. Ancak makinenin kıyma çekiminden hiç memnun kalmadık. Eş değer güçte başka marka makinenin çekimi ile bu makinenin kıyma çekimi arasında dağlar kadar fark vardı.
Bunu üzerine n11.com' deki satıcı ile görüştüm. Satıcı beni servise yönlendirdi. Servisin WhatsApp hattına yazdım, videosunu da attım. Servis ise ürünü kendilerine kargolamamı istediler. Ürün 22.02.2023 te servise giriş yaptı. 32 gün sonra yani 25.03.2023'te ürün bana gönderildi ve servis raporunda ise cihazda hiçbir sorun olmadığı, etlerin 10cm X 2cm boyutlarında kesilerek makineye atılması yazıyordu. Dedikleri gibi yine denedik, değişen hiçbir şey yoktu. 2 dakika içinde mak. Göbeğinde etler birikerek makine tıkanıyor, kıyma çekmez oluyordu. Yine servisin WhatsApp hattına yazdım, videosunu da attım ve kızgınlığımı belirterek, ya cihazın kıymayı sorunsuz çekerken bir videosunu atın cihazı öyle gönderin ya da cihaz için kusurludur şeklinde rapor gönderin iadesini yapayım dedim. İnsanların zamanını ve parasını gereksiz yere meşgul dedim. Ve tekrar 3.04.2023'te makineyi servise gönderdim ve içine koyduğum nota da WhatsApp ta yazdıklarımı aynen yazdım.
Sonuç olarak 2 aydır paramla mağdur edilmiş durumdayım.

11 Nisan 2023 07:56 (Şikayetten 7 saat sonra)
Serkan
14 Nisan 2023 08:47

Hemen ertesi gün WhatsApp'tan ürününüzde bir şey yok, normal diye cevap yazıldı. Anlamada gerçekten güçlük çekiyorum. Ya onlar ayrı dünyada yaşıyor ya da biz. İl Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere sonunda kadar hakkımı aramaya devam edeceğim.

Schafer Kategorileri