03 Ağustos 2023 12:51

24.07.2023 tarihinde Carrefour SA'nın kendi sitesinden Samsung Ww90t4020ce/Ah 1200 devir Çamaşır makinesi aldım. Yani 11 gün önce. 27.07. 2023 tarihinde ise kurlumu yapıldı. Yani 8 gün önce. İlk çalıştırmada gayet güzel yıkama yaptı ve kapağı açıldı herhangi bir hata vermedi., ikinci yıkamadan sonra hatalar üst üste gelmeye başladı. Kapak açılmıyor. Suyu Elle boşaltmaya çalıştık. Bunu da Samsung genel merkezindeki arkadaşlarla görüntülü olarak yapmaya çalıştık. Suyu manuel boşaltırdı Samsung genel merkezinden bir hanımefendi. Uzaktan olmadı Denizli Merkezefendi yetkili servisi geldi. Sorun suyunuz kapalı ondan dedi. Ancak suyun kapalı olması imkansız zira Samsung genel merkezindeki görevli görüntülü olarak suyu boşaltırdı. 4C hatası verdi. Kapak açılmadı. Çocuğumun giysileri makinede kapak açılmıyor. Döneceğiz dediler dönmediler. Bir de kapak değişiminden filan bahsediyorlar. Bunu söyleyenler Empati nedir biliyorlar mı acaba. 8 gün önce kurulmuş bir Çamaşır makinesinin kapak değişimi olur mu. Değişim istiyorum.

15 Ağustos 2023 15:22

Samsung marka çamaşır makinemiz bozuk çıkmıştı. Gelen teknik sevişte bunu kabul etti. Samsung genel merkezi de bunu kabul etti. Değiştireceğiz dediler ama 6 gündür ne arayan var ne soran var. Bizim çamaşırlarımız neyse de Çocuğumuzun kirli çamaşırları iyice birikti. Nedene aramıyor Samsung merkezi neden değiştirmiyorlar bu kadar zor mu. Empati kurmuyorlar mı. Lütfen artık huzurumuz da kaçmaya başladı. Değiştirin artık çamaşır makinesini

03 Ağustos 2023 13:27 (Şikayetten 36 dakika sonra)

08 Ağustos 2023 11:08

Samsung dan aldığım ve arızalı çıkan Çamaşır makinem hakkında hala bir gelişme yok. Samsung genel merkezi aradı Denizli Samsung servisinden bir belge bekliyoruz dediler. Beklemek derken mail filan. Denizli Samsung merkezini aradım bize böyle bir mail filan gelmedi dediler. Nasıl bir iletişim sorunu yaşıyorlar bilmiyoruz. Evde çocuğun çamaşırlar birikti vesselam. Bekliyoruz hala bekliyoruz bekliyoruz

08 Ağustos 2023 11:10

Pardon Carrefour SA dan aldığım arızalı Çıkan Samsung marka Çamaşır makinesi olacaktı

15 Ağustos 2023 15:15

22 Ağustos 2023 13:08

Samsung uzun aramalarımdan sonra bozuk olan çamaşır makinesinin iadeye tamam dediler. Çamaşır makinesinin Faturasını mail'le göndermemi istediler. Gönderdim maili. Ancak bu sabah telefonuma mesaj geldi faturayı maille gönderin diye. Göndermiştim. Neler oluyor anlamıyorum.

Emine
31 Ekim 2023 12:57
Samsung Çamaşır Makinesi Arızası
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
08 Kasım 2023 00:47
"Samsung ve ekibine teşekkür ederim sorunum çözüldü... Ürün değişimi yapıldı."
Samsung Çamaşır Makinesi Yıkama Ve Sıkma İşleminde Çarpma Vurma Sorunu
Muhammet sonuçtan memnun değil