İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'un Kronik Sorunlu Olan Ayıplı Televizyonu UE 55TU8500

19 Temmuz 2024 00:40

30 Temmuz 2024 20:00

Üç yıl önce almış olduğum Samsung marka "UE55TU8500" model numaralı televizyonum birdenbire hiçbir sebep yokken bozuldu. Televizyonum açılmıyor, açıldıktan birkaç saniye sonra kapanıyor. Yaptığım araştırmalara göre bu serilerde kronik bir sorun olduğunu ve tüm bu seri televizyonlarda aynı ekran panel hatası olduğunu ve benim gibi birçok mağdur olduğunu tespit ettim. Herhangi bir tamircide veya serviste garanti dışı tamir etmek istediğimde neredeyse yeni bir televizyon ücreti isteniyor. Bu serinin fabrika çıkışı kusurlu olduğunu göz önünde bulundurarak, cihazın değiştirilmesini veya cihazın bugünkü güncel fiyatının tarafıma iadesini yahut ücretsiz onarımını istiyorum. "Samsung" gibi büyük bir marka beni mağdur etti, müşteri temsilcisi beni arayıp yapacak bir şey olmadığını söylediler, bundan sonra tüketici hakem heyetinden gelecek cevabı bekleyeceğim, müşterisinin arkasında durmayan mağdur eden Samsung markasından uzak durun, almayın aldırmayın.

25 Temmuz 2024 19:31

"Samsung" gibi büyük bir marka beni mağdur etti, müşteri temsilcisi beni arayıp yapacak bir şey olmadığını söylediler, bundan sonra tüketici hakem heyetinden gelecek cevabı bekleyeceğim, müşterisini mağdur eden Samsung markasından uzak durun, almayın aldırmayın.

Gürkan
Gürkan
Şikayeti Çözüldü

Merhabalar sorunu nasıl çözdünüz durum nedir

İlhami

Merhaba, Samsung beni aradı yapacak bir şey olmadığını söyledi. Tüketici Mahkemesi'ne verdim cevap bekliyorum,

Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Birkan
26 Kasım 2024 11:28
samsung-tv-panel-arizasi-ve-yuksek-onarim-ucreti-1.pdf
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

55TU8500 Pişmanlığı Ve Samsung Kalitesi

Abdullah
08 Ağustos 2024 16:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 23:42

Samsung Kategorileri