Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Ue48h6470as Panel Arızası

07 Ocak 2024 18:05

Samsung ue48h6470as televizyonu Teknosa'dan, Samsung markasına güvenerek aldık. Gerçekten de kaliteli güzel bir televizyon du taki garantisi bitene kadar. İlk ana kart arızası oluştu, çok şaşırdım nasıl olur markanın kalitesine güvenerek fazla para ödemiş olduğum televizyonumun garantisi biter bitmez ana kartı arızalandı. Samsung yetkili servisi de ücretini ödeyerek değiştirdim. 1 yıl sonra ekranın köşesinde kararma oluştu Hemen alıp yetkili servise götürdüm yetkili servis panel arızası dedi. Nasıl olur dedim düşmedi darbe almadı olabiliyor dedi böyle şeyler Tamam dedik değiştirin dedim, baktılar fiyatına 30 bin lira gibi bir masraf çıktı ve şok oldum televizyonun sıfır fiyatından fazla. Tekrar güvenim sarsılmış oldu Samsung'a karşı. Piyasada Çin malı bir sürü marka var, böyle bir sorun Hiç duymadım çevremde yakınımda var benim dörtte biri fiyatıma aldı çatır çatır televizyonunu kullanıyor Lütfen bu konuda yardımcı olun ₺30.000'ye panel mi olur çözeceğinize inanıyorum �yi çalışmalar.

08 Ocak 2024 09:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

20 Ocak 2024 22:01

Yorumlarda markanıza yakışır şekilde ürününüzden kaynaklı kronik panel arızasını giderdiğiniz okumuştum. İlk başta müşteri temsilciniz beni aradı ilgisinden dolayı ve her gün arayıp süreç ile ilgili bilgilendirdiği için ayrıca Fadime hanıma teşekkür ediyorum. Ancak sunulan çözüm çözüm değil ürün satmak hem de fahiş fiyata. Vatandan alsam yari fiyatına alacağım televizyon'u panel fiyatına yani 39750 TL fiyata %25 indirimle 29750 TL aynı model modasi geçmiş televizyonu satmak istiyorsunuz. Siz olsanız bu parayı oder midiniz? Hiç sanmıyorum bu parayı kimse ödemez. Nerede kaldı marka kaliteniz. Markanıza güvenip tüm beyaz eşyalarımı Arçelik'ten vazgeçip Samsung'a geçmiştim. Hata etmişim. Yakışmadı Samsung markanıza.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Sürekli Panel Arızası Ve Yetersiz Servis

İbrahim
19 Nisan 2025 21:16

Fatih
27 Ağustos 2025 12:47
Cihan sonuçtan çok memnun

Cihan
02 Temmuz 2023 18:43
"İlgili şikayetimden sonra televizyonumun paneli Samsung tarafından ücretsiz olarak değiştirildi. Mağduriyetimi hızlıca giderip çözüm odaklı süreç yöneten çözüm merkezi ve sahadaki temsilcilerine teşekkür ederim"

Behlül
19 Nisan 2024 18:24
Samsung Panel Arızası İn Oluşması
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Garanti Bitiminde Yüksek Tamir Ücretiyle Bozuldu

Alper