Ayşen sonucu yetersiz buldu

Samsung TV Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor.

23 Şubat 2024 19:35

Samsun TV 55NU8000 LED TV. Televizyon kendi kendine durmadan kapanıyor açılmıyor. Açılma sesi duyuluyor ve anında kapanıyor. Fişleri çekip tekrar taktığımda yine aynısı oluyor. TV alalı 4 yıl oldu. Samsung servis geldi ve hiçbir yerine bakmadan ekran değişmesi gerektiğini söyledi. 10 bin tl masraf çıkardılar. Yaptıracak durumum yok ayrıca zamanında dünya para ödedim bu TV ye. Hiçbir darbe almadı. Samsung müşteri hizmetleri yardımcı olmaya çalışsa da ben ekran kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü TV bir süre sonra kendiliğinden açılabiliyor bu bazen bir gün sürüyor bazen 2 saat. En son TV'iyi formatladım, yeniden kurdum yani ve 2 hafta kadar düzeldi. Sonra yine aynı olmaya başladı. Açılırsa tekrar format deneyeceğim ancak bunun bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Bir çok kişi bu durumdan muzdarip. Bu konuda Samsung müşterisi olarak kendimi çaresiz hissediyorum. Samsung'dan ücretsiz olarak çözüm bekliyorum.

24 Şubat 2024 09:17 (Şikayetten 13 saat sonra)

27 Şubat 2024 12:13

Servis geldi. 500 TL para ödedik yine aynı teşhis kondu, ekranda arıza var. Bu defa 13000 TL masraf söylendi. Ödeyecek durumun yok. Yine mağduruz. Yeni bir TV alırsam Samsung almayacağım.

16 Kasım 01:40

LG televizyon aldım. Koskoca Samsung TV evimizde atıl kaldı.

Cem
12 Aralık 2024 14:12
Halime sonuçtan çok memnun

Halime
24 Temmuz 2024 15:21
"Çözüm merkezinden halil bey süreç ile ilgili gerekli desteği tarafımıza sundu kendisine çok teşekkür ederiz Samsung tarafından televizyonumuzun panel arızası kronik bir arıza olması sebebi ile bir seferliğe mahsus olarak ücretsiz değiştirildi"

Lütfi
22 Mayıs 2024 23:17
Cem sonuçtan çok memnun

Cem
20 Temmuz 2024 15:34
"Teşekkür ederim"
Samsung Hayal Kırıklığı #Samsung50Tu8000 Yatay Çizgi Sorunu
Samsung Hayal Kırıklığı #Samsung50Tu8000 Yatay Çizgi Sorunu
Urfa sonuçtan hiç memnun değil

Urfa
13 Mayıs 2024 14:34