Şakir sonuçtan çok memnun

Samsung Televizyon Panel Sorunu

13 Eylül 2023 16:05
Şakir'in Teşekkür Mesajı
“Samsung'a ve benimle iletişime geçen Pelin hanıma 24 saat olmadan çok hızlı bir şekilde sorunumu çözdükleri için ve ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum. Teşekkürler Samsung”

3 sene önce aldığım UE58TU7000UXTK model TV garantisi bittikten sonra siyah ekran arıza verdi.
Televizyon kendi kendine açılıp kapanıyor lacivert görüntü ve arada bir ses gelip gidiyor. Televizyonu servise götürdüm panel arızası dediler.
Yorumlara baktığımda kronik arıza olduğunu görüyorum.
Bütün eşyalarıma Samsung'a çevirdim hepsini yeniledim hatamı ettim bilmiyorum.
Konunun çözümü için destek bekliyorum.

13 Eylül 2023 16:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Eylül 2023 18:01

Sorunumla ilgilenen Samsung firmasına bir defaya mahsus ücretsiz onarım kararı verdiği için Samsung'a ve benimle iletişime geçip sorunumla ilgilenen Pelin hanıma teşekkür ederim teşekkürler Samsung

14 Eylül 2023 18:07

Burak
13 Eylül 2023 11:50
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
14 Ekim 2023 14:43
"Süreç boyunca ilgilenen Gül Hanım'a teşekkür ederim. Oldukça Nazik ve anlayışlıydı. Ücretsiz onarım yapıldı. Sorun giderildi."

06 Şubat 2024 17:41

Nurcan
19 Aralık 2024 19:36
Samsung TV'nin Kronik Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti
Samsung TV'nin Kronik Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
14 Ağustos 2023 12:46
"Samsung'a göstermiş olduğu destekten ve sorunu giderdiğinden dolayı teşekkür ederim."

Samsung Kategorileri