Samsung Süpürge Sorunu Ve Değişim Talebi

22 Ekim 2024 20:00

30.09.24 tarihinde Hepsiburada'dan sipariş ettiğim Samsung Jet 75E dikey süpürge, 1 Ekim Salı günü elime ulaştı. Ürünü çok dikkatli ve temiz kullanıyordum. Her süpürmeden sonra temizliğini gerçekleştiriyordum. Henüz 21 gündür kullandığım ürünü toplam 10 kez çalıştırmışımdır. 22 Ekim Salı günü ürünü çalıştırmak istediğimde 'tıkalı' uyarısı verdi. Asla çekmiyor, ekranda sinyal verip kendini kapatıyordu. Samsung müşteri yetkilisiyle görüştüm, beni servise yönlendirdiler. Üründen çok memnunum ancak yetkili serviste onarılıp gönderilmesini kesinlikle istemiyorum, ürünün yenisini talep ediyorum. Yarın İstanbul Çekmeköy yetkili servise götüreceğim, götürmeden önce buraya yazmak istedim. Sürecin farklı ilerlemesini istemiyorum. Ürün onarılıp tarafıma teslim edilirse kabul etmeyip Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Ürünün sorunlu videosu ve faturasını paylaşıyorum.

22 Ekim 2024 20:32

30.09.24 Hepsiburada dan sipariş verip 01.10.24 tarihinde teslim edilen Samsung jet 75e dikey süpürgem 22.10.24 tarihinde videodaki tıkalı sinyali verip çekmemeye ve kendini kapatmaya başladı ürünü çok dikkatli ve temiz kullanıyorum her süpürmeden sonra mutlaka temizleyip kullandım ürünü toplam 10 defa ancak kullanmışımdır. Samsung müşteri hizmetleriyle görmüştüm beni Çekmeköy yetkili servise yönlendirdi yarın ürünü götürüceğim götürmeden önce buraya yazmak istedim ürünün onarılıp teslim edilmesini kesinlikle kabul etmiyorum ürünün yenisini talep ediyorum 20 günlük bir ürünün arıza vermesi asla normal ve kabul edilir bir durum değil. Ürünün en az 20 gün servis süresi var bu 20 günlük sürede mağdur olacağım zaten bir de servisten gelen onarılıp teslim edildi ya da kullanıcı hatası denerek teslim edilirse kesinlikle kabul etmeyeceğim Tüketici Mahkemesi'ne başvurağacım şimdiden Teşekkürler. Ve ürünümün en kısa sürede teslim edilmesini talep ediyorum

Ek
23 Ekim 2024 09:32 (Şikayetten 13 saat sonra)

23 Ekim 2024 19:00

Ürünümü servise götürmedim çünkü bugün eski haline döndü arıza vermiyor çalışıyor şikayetim burada dursun tekrar aynı arızayı yaşarsam götüreceğim

Fatmanur
Fatmanur

Nasıl normale döndü acaba benimki de aynı sorunu veriyor

Samsung Jet 60 Dikey Süpürge Sürekli Duruyor, Çözüm Bekliyorum

Mihir
12 Temmuz 2025 14:53
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Jet 75e Süpürgede Batarya Sorunu Ve Garanti Kapsamında Destek Talebi

Erhan
18 Eylül 2025 13:38
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Samsung Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talebim Karşılanmadı

Sevilay
01 Eylül 2025 14:19
yeni-alinan-samsung-supurge-surekli-arizalaniyor-degisim-talebim-karsilanmadi-1.pdf
Samsung Kategorileri