İbrahim sonuçtan çok memnun

Samsung Siyah Ekran Ses Var Görüntü Yok TV Kendini Açıp Kapatıyor

28 Kasım 2023 16:42
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Arıza kaydı oluşturduğum andan beri çözüm ekibi Pelin hanim çok ilgilendi buradan ona tekrardan çok teşekkür ediyorum mağduriyetimizi giderdiği için”

Ürünü 26.03.2021 tarihinde çeyizlik olarak aldım. TV'yi kurdular ve tam bir sene kutuda durdu. Bir sene boyunca evde kullanıyoruz. Eşim de çalışıyor, akşamdan akşama en fazla iki saat kullanıyoruz. Çalışırken ekranda siyah karartılar belirdi. TV'yi açıp kapattığımda ses geliyor fakat ekran gelmiyor. TV kendiliğinden açılıp kapanıyor. Bir tamirciye baktırdığımda panelin yandığını söylediler. Araştırmalarım sonucunda bu sorunun kronik olduğunu öğrendim. Tamirci, onarım için 11 bin TL fiyat verdi ancak birkaç sene içerisinde yine aynı sorunun yaşanabileceğini belirtti. Şu anda çok mağdur durumdayız. Çok güvendiğimiz ve beğenerek aldığımız TV'den dolayı hüsrana uğradık. Bu mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

samsung-siyah-ekran-ses-var-goruntu-yok-tv-kendini-acip-kapatiyor-1.pdf
28 Kasım 2023 16:53 (Şikayetten 11 dakika sonra)

07 Aralık 2023 15:04

Kronik Samsung Siyah Ekran Sorunu

Cumhur
17 Eylül 2024 19:30
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
18 Eylül 2023 12:42
"TV deki arızam çözüldü. Sorunumun çözülmesinde emeği geçen Samsung çözüm merkezine ve Esra hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum..."
Mustafa sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 23:14
"İlginiz için sağ olun"
Kemal sonuçtan memnun

Samsung UE50TU8000U Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Kemal
08 Ocak 2024 20:19
"Ücretsiz tamir yaptırdığınız için teşekkür ederim. Sizin büyüklüğünüze de bu yakışırdı. Samsung ürünlerinden ve satış sonrası hizmetinden de memnun kaldım"
Göknil sonuçtan çok memnun

Göknil
12 Ağustos 2024 17:31
"Müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçerek televizyonumuzun arızasını giderdi. Bu süreçte her gün bizi arayarak süreç hakkında bilgilendirme yaptılar. Bu arızanın gerçekleştiği ilk süreçte pişman olacağımızı düşünmüştük ama Samsung ne kadar iyi bir marka olduğunu bize gösterdi. Müşteri hizmetlerine mağduriyetimizi bu kadar kısa bir sürede giderdiği için teşekkür ediyoruz."
Samsung Kategorileri