Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Servis Memnuniyetsizliği Koordinasyon Eksikliği

18 Kasım 2023 08:41
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“İlgili merciler elinden geleni yapıp malzemeyi tedarik ettiler montaj tamamlandı teşekkür ederiz”

Eve getirilen Samsung beyaz eşya ürünlerinden davlumbazın filtresi ve kablo fişi çıkmadı, ocağın fişi de eksik. Mağazadan servis getireceklerini söylemişlerdi. Filtreyi servis getiremediğini, ellerinde olmadığını söylüyor. Yarım yamalak takıldı ve gitti. 10 gündür kimse uğramadı, eşyalar kullanılmadan bekliyor. Servisten cevap alamıyoruz.

21 Kasım 2023 12:57

Koca İzmir de bir Samsung aspiratör filtresi yok ve İstanbul dan sipariş veriliyor bu kabul edilebilir bir şey değil, ayrıca mağazadan filtrenin servis tarafından sağlanacağı söylendi, servis bizde yok diyor sipariş verilecekmiş İstanbul dan daha gelecek takılacak ve çalışmaya başlayacak neredeyse 2 hafta oldu, (ocagin kablo fişinin olmaması ayrı bir konu.) üstüne para da ödemem de gerekecek! Samsung un hizmet anlayışı bu kadarmış ne diyelim!

18 Kasım 2023 08:56 (Şikayetten 15 dakika sonra)

21 Kasım 2023 12:45

Bir daha Samsung alacağımı hiç zannetmiyorum kimseye de önermem. Alırken iki defa düşünsünler.!

23 Kasım 2023 18:05

05 Mart 2025 09:48

Samet
09 Mart 2024 01:14
Muhammedfuat sonuçtan çok memnun

Muhammedfuat
11 Mayıs 2024 20:31
"Samsung Türkiye firmasına teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim"

Gülsever
07 Şubat 2024 11:46