Samsung S24 Ultra 2. Sim Vodafone Hattı Görmüyor

Samsung S24 Ultra 2. Sim Vodafone Hattı Görmüyor
08 Eylül 2024 13:29

Merhaba, S24 Ultra (global) telefonumun SIM 1 kullanma süresi bitip SIM 2'ye geçtim fakat Vodafone hattımı görmüyor. Farklı bir ağ operatörü taktığımda onları görüyor. Telefon ağ operatörünü Vodafone'a kapatmış durumda. 4 gündür her yolu denedim, SIM kartımı da değiştirdim fakat bir çare bulamıyorum. Bilgi edinmek için bu sorun ile ilgili yorumları okuduğumda herkesin bu konu ile alakalı muzdarip olduğunu gördüm. Telefonumun IMEI numarasını görsele bırakıyorum. Samsun'dan acil yardım talep ediyorum.

09 Eylül 2024 10:21 (Şikayetten 20 saat sonra)

Yorumlar (6)

Erkan
Erkan

Aynın sorun bende vardı ve çözdüm belki 30 a yakın kez fabrika ayarlarına sıfırladım ve her seferinde telefon hakkında bölümünden sim kartı görüp görmediğini kontrol ettim sim kart içindeyken de sıfırladım sim kartları çıkararak ve bir işlem için 3 sim kart kullandım en sonunda sim 2 de gördü ve hallettim.

Alper

Sorun bu şekilde çözüldü mü?

Alper

Hat takılı şekilde mi beklediniz.

3 gün telefon açık bekledi 3. Gün akşam kendiliğinden açıldı

Serhat
Serhat

Merhaba, aynı sorun bende de vardı Şöyle yapacaksınız 1- mevcutta kullandığınız sim kartınızı Sim 1 takacaksınız 2- kullandığınız hattın (numaranın) yedek sim kartını çıkacaksınız ( aynı numaranın yedeği) 3- yeni almış olduğunuz yedek sim kartı telefondan Sim 2 takacaksınız Not : Eski sim kart 1 de yeni sim kart 2 de olacak ve anında şebeke geliyor. Sim kart yöneticisinden sim 1 kapatın kullanmaya başlayın. Ben ve abim yaptık oldu. Güle güle kullanın 😉

Teşekkürler ederim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra 2. Sim İzin Verilmiyor Hatası

14 Ağustos 2024 00:43
Samsung S24 Ultra 2. Sim İzin Verilmiyor Hatası
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 02:19
Samsung S24 Ultra Sim Hatası