Samsung QLED 55' TV Ekranın Yarısı Kararması Sorunu

Samsung QLED 55' TV Ekranın Yarısı Kararması Sorunu
16 Eylül 2023 14:24

3 sene önce almış olduğum Samsung QLED TV 55 inch ekranın yarısı aniden karardı. Zamanında alın terimle biriktirip almıştım bu televizyonu. Samsung en iyisi dediler, bu mudur en iyi TV? Daha 3 senede TV mi kararır? Şimdi TV sayın alma tutarı kadar masraf çıkaracaklar eminim ben. Televizyonu alırken ekran ek koruma paketi, korumalı priz vs. ne varsa aldım. Ayrıca TV çalışmadığı zamanlarda TV'nin fişini de prizden hep çekmişimdir. Buna rağmen gitti ekran. Ne yapacağım şimdi ben? Masrafı ödeyemezsem 3 senelik televizyonu çöpe mi atacağım? Samsung bana cevap versin lütfen. Benim için en önemli cevap bu olacak. Ben Samsung'dan arızamın ücretsiz müşteri memnuniyeti kapsamında halledilmesini talep ediyorum. Buraya baktığımda bir sürü insanın aynı mağduriyeti yaşadığını görüyorum. Öyle TV'yi satıp sonra da ürettikleri malların arkasında durmalarını rica edeceğim.

16 Eylül 2023 14:36 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Anladım. Teşekkürler.

Betul

Merhaba. Sorun çözüldü mü? Benimde aynı şu an.

Emre
Emre

Çözüldü evet yeni ekran aldırdı Samsung teknik servis ödemesini yapınca çözüldü. Ücretsiz yapmadılar yani.

Özgü sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED TV'de Garanti Sonrası Kararma Sorunu

Özgü
19 Aralık 2024 18:53
Anet sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 14:37

Samsung Kategorileri