Şahan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka LCD Televizyon

Samsung Marka LCD Televizyon
Şahan
08 Kasım 2023 12:46

Samsung marka bir TV almıştık 17.07.2021 tarihinde UE55TU8500UXTK SS5 markalı cihazım 1 kasımda açılıp kapanma ekran gitme sorunu verdi 3 kasımda Samsung yetkili servisi geldi ve komple ekranın gittiğini söyledi. 11bin 500 TL fiyat çıkarıldı TV de darbe çizik sıvı teması bile bulunmuyor. Servisinizin sattığı akım korumalı prize kadar kullanıyoruz. Samsung kalitesinin bu kadar kötü olduğunu bilsem evime hiçbir teknolojik ürününü almazdım. Üretim hatası olduğunu servisiniz bile kabul ettiği halde benden 11 bin ücret alarak ekran değişimi yaptılar yardımcı kimse olmadı en iyi reklam müşteridir ben bu TV'yi iki yıl için Samsung kalitesi diye almadım gereğinin yapılmasını arz ederim.

08 Kasım 2023 13:37 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Başak sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2023 20:56
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Eylül 2024 18:38
"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."
Süleyman sonuçtan memnun

Süleyman
01 Ocak 2024 22:17
"Samsung tarafından geri dönüş yapıldı. Süreci Gül hanım hızlıca, her gün bilgi vererek yönetti. Bir defaya mahsus ücretsiz tamirat yapılacağını belirtti. Servisin televizyonu teslim almasını ve tamiratı gerçekleştirmesini bekliyorum. Sonraki aşamalarda yine bilgi paylaşacağım. Bu süreçte ilgi ve alakası için Gul hanıma teşekkür ederim. Ayrıca Samsung un marka değerine önem veriyor olması sevindirici"
Samsung UE50TU8000UXTK Panel Sorunu
Samsung UE50TU8000UXTK Panel Sorunu