Samsung Klima Yetkili Servis Sorunu!

26 Haziran 2024 14:49

Hepsiburada'dan 10.06.2024 tarihinde 831562305 numaralı siparişi oluşturarak Samsung Klima siparişi verdik, siparişimiz aynı gün içerisinde kargoya verildi ve ertesi gün elimize ulaştı. 05079110*** numaralı telefondan s*** ö*** adına Servis kaydı oluşturmamıza rağmen servis tarafından hala tarafımıza ulaşım sağlanmamıştır. Konu ile ilgili destek merkezini birçok kez aradık ve şikayet kaydı oluşturduk ancak tarafımıza halen bir geri dönüş olmamıştır.
Bebeğimiz olacağından dolayı klimanın acil takılması gerekmektedir.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederiz.

27 Haziran 2024 12:06

Bugün servisten aradılar ancak 8 Temmuzda gelebileceklerini ilettiler. Samsung kalitesine güvenip satın almıştık ancak çok pişman olduk. Para verip satın aldığımız ürünü kullanamıyoruz. Eğer yoğunlarsa aynı oranda satış yaptıkları anlamına gelir bu ve bunun sonucunda ekipleri arttırmalılar. Asla kimseye Samsung klimayı tavsiye etmeyeceğim hatta almak isteyen olursa da bu mağduriyetimizi anlatacağım.

02 Temmuz 2024 17:37 (Şikayetten 6 gün sonra)

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
04 Ağustos 2023 23:00
Samsung Klima İçin Gelmeyen Montaj Servisi

Sercan
19 Ekim 2024 12:43
Samsung Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu!

Burak
04 Temmuz 2024 13:50
Samsung Klima Yetkili Servis Sıkıntısı

Öznur
08 Ağustos 2025 14:50
samsung-iki-haftadir-klima-kurulumu-yapilmiyor-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mithat
05 Ağustos 2023 14:05