Umut sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Dış Ünite Yer Değişimi İçin Ücret Talep Ediyor

Samsung Klima Dış Ünite Yer Değişimi İçin Ücret Talep Ediyor
26 Ağustos 2024 18:00

Samsung marka klima satın aldım ve montajı yapıldı. Montaj ekibi geldiğinde dış üniteyi terasta yere konumlandırmayı uygun gördü ve dış ünite yere bırakıldı. Gelen ekibe terasımızın üstünün açık olduğundan dolayı kışın yağışlarda yaklaşık 10-15cm su biriktiğini, yere bırakılmasının uygun olmadığını, duvara montaj yapılmasını istediğini söyledim fakat ekip üşengeçliğinden bahaneler uydurup montajın yapıldığını, artık yerinin değişemeyeceğini söyledi ve yeni ekip yönlendirdiler. Sirius teknik servis ekibi benimle iletişime geçtiğinde de benden bu işlem için yaklaşık 5000 TL ücret talep etti. Buna ek olarak klimanın dış ünite bağlantı kısmından su sızıntısı mevcut ekte de görülebileceği üzere. Klima montajı yapıldığı gün oluşturduğum talebe de bir ay sonra geri dönülmesi de cabası. Samsung beni hayal kırıklığına uğrattı. Kesinlikle bir daha klima markası olarak tercih etmeyeceğim, tercih ettirmeyeceğim.

26 Ağustos 2024 18:07 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Umut
Umut
24 Eylül 2024 12:53

Güncelleme Ekipler benimle iletişime geçeli neredeyse bir ay oldu fakat hiçbir gelişme yok. Gerçekten Samsung beni hayal kırıklığına uğrattı. Eğer bir kumar oynamak isteyip klima satın almak istiyorsanız Samsung klimaları tercih edebilirsiniz. Sorun yaşamazsanız iyi güzel fakat eğer bir sorun yaşarsanız, geçmiş olsun. 😄

Fatih
Fatih

İlgisizlik var benim de sıkıntım olduğu halde bir sene geçti hareket yok

Esra sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 17:45
Samsung Çalışanlarının Yaşattığı Mağduriyet
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
06 Temmuz 2024 14:57